Възможно е! Просторен стилен апартамент на 45 метра

Изключително съчетание на топли тонове и дръзки цветове

947

Апартамент с площ от 45 метра a приори не може да бъде просторен. Но този интериор нарушава стереотипите и доказва, че с правилния подход всичко е възможно.

Този апартамент е само 22 квадратаТака живеят в Швеция

Собственикът на това жилище иска отворен план апартамент. За да направи това, архитектът работи върху зонирането – налага се входът на банята да се премести в коридора. Така реално тя се разширява, което позволява да сложи пералнята тук.

Перфектно обзаведен апартаментУникален малък апартамент

Самото зониране става с отворени шкафове, които не претрупват визуално малкото жилище. Собственикът харесва стил минимализъм и настоява обзавеждането да бъде такова, доколкото това е възможно при съществуващите условия.

В банята има италиански плочка  с размери 100 х 33 см, имитиращи един от най-известните и скъпи видове мрамор - Carrara. Благодарение на това, тя придобива универсален, но много модерен и непреходен вид.

Кухнята е светла, с интересни контрасти на вратите от зебрано дърво и гръб, имитиращ бетон. Това дава много свежо излъчване.

 

Главният фокус в дневната е подът. Текстурата му привлича окото, а топлият цвят внася много уют и стил.

За спалнята са избрани по – тъмни тонове. Това доказва, че дори и в малкото жилище те не са табу, а напротив – внася дълбочина и подчертава пространството. Умелото разположение на светлините помага за баланса и хармонията в стаята.

 

Три апартамента с площ под 40 кв. мВсяко ъгълче площ е ценно, когато апартаментът ви е под 40 квадратни метра
Сподели: