Тези стълби правят жилището необикновено

Дизайнерски изпълнения, които впечатляват

267

Вярвали ли сте, че стълбите могат да се превърнат в звездата в един дом? Да, ако са дизайнерско изпълнение, нестандратни и различни, впечатляващият външен вид е гарантиран. Следващите проекти са пример за това: 

Как да оползотворим мястото под стълбищетоНяколко умни идеи

Тези стълби панделка въпреки, че изглеждат много красиво, също като деликатно нагъната панделка, са и малко опасни ако бързаме да се качим или слезем по тях. 


Италианската компания 14 Ora Italiana има богата колекция от наподобяващ дърво порцелан, вдъхновен от творчеството на Анди Уорхол. Линията Uonuon предлага 14 цвята, които са включени в тези цветни и забавни стълбища. 


Тези стълби са част от етажерките по стените и са в уникално съчетание с рафтовете за книги и с кухненските рафтове. 


Проект на стълби, създадени от сложната геометрия на последователно сгънати триъгълници, разположени свободно в пространството.

Вижте най-красивите стълби в светаИ най-опасните  

Тези стълби водят към спалнята на лофт в Бруклин. Те включват допълнителни стенни рафтове, а използването на алтернативни протектори ги прави напълно безопасни, но много ефектни. 

Тези забележителни стълбища дублират рафтовете за книги. 

Това забележително стълбище е направено от стоманена решетка, която позволява светлината в жилището да се прокрадва от тавана до пода на апартамента. 


Oще едно забележително стълбище – етажерка. Тук горното ниво на кухненски шкафове са премахнати и вместо това има отворени рафтове, както и вградени в стълбите рафтове, които събира всички кухненски принадлежности.

В тази еко къща стълбите в жилището изглеждат така, сякаш се носят във въздуха. Стоманените кабели са поставени така, че ги правят напълно безопасни.

Топлотата на дървото и метала се срещат в стълбището на тази двуетажна къща. Дизайнът позволява на светлината да преминава през двете нива на къщата и създава интересен визуален ефект.

Няма как да пропуснем и тези спираловидни стълби в цветовете на дъгата.

Тези стоманени стълби са просто невероятни и са доказателство за красотата на минимализма.

Разположени в къща, наречена Godzilla House в Сеул, Корея, тези плуващи стълби се плъзгат около стената и са осветени от скритите горе прозорци.

Ето как необичайните стълби са доказателство за това, как може да се пести място.

Необикновени широки стълби, разположени в едно иконично жилище. 

 

Модерни стълбища, които могат да трансформират интериораЗа всеки, който търси нещо различно 
Сподели: