Преобразяването на едно студио

Единна тема и правилните мебели са основата на всичко това  

353

Едно е да прочетеш за вдъхновяващите малки домове, а друго - да видиш промяната на жилище. Ето защо ви предлагаме да погледнете към трансформацията на един малък дом, който впечатлява със стил.

Това студио ще ви впечатлиПо-малко от 50 кв. м, но разполага с всичко необходимо

Преди преобразяването на жилището липсва индивидуалност - с несъвпадащи мебели и  цветове, които изглеждат не на място. Но следвайки няколко основни правила, собственичката превръща пространството в спокоен и приканващ компактен дом, където се чувства спокойна, за да работи и да покаже любовта си към морето.

Вход / трапезария

Студио от 6.6 кв.м Това ли е най-неизгодният наем? 

 

Знаете, че входът на дома задава тона на едно пространство и привлича вниманието на гостите. Вместо да кръглата маса и столове, собственичката залага на бяла квадратна маса с дървени крака и сини столове, които служат като акцент. За да се увеличи максимално площта на пода, е добавена и пейка близо до входа на спалнята.

Кухня

Преди преобразяването кухнята е тесен кът с ограничен плот и уреди, заемащи по-голямата част от площта. За да поправи ситуацията, собственикът слага хладилника до вратата и разширява зоната на кухнята. Добавени са допълнителни шкафове, боядисани в бяло за ярък и унифициран вид.

Син гръб допринася за спокойното и плажно усещане, подовите  плочки се повтарят и в плота. Тъй като собственичката също обича да готви, важно е да има просторна и добре поддържана кухня, в която да може да се движи свободно.

Хол

След преобразяването това кътче се превръща в уютно място, напомнящо плажна вила. Прохладните и успокояващи цветове доминират в пространството - с диван легло, което служи за фокуса точка.

За допълнително увеличаване на площта е добавен малък работен кът и вграден рафт до прозореца.

Зона на живот

Леглото е персонализирано и добавено до прозореца, за да служи като допълнителен кът за спане или кът за четене. Тук също има отделения, които могат да се използват за съхраняване на списания, допълнителни спално бельо и други вещи.

Спалня

Едно от предизвикателствата, с които собственикът се сблъска след придобиването на единицата, се отнася до оформлението. Това е студио, но преграда отделя зоната за спане от останалото пространство. Вместо да добави врата, тя запази оформлението така, както е.

Синьото доминира в пространството за спане - с различни нюанси, избрани за покривала и аксесоари. Подмяната на старото легло е нова мебел с тапициран табла.

 

Баня

За да актуализира облика на банята, плочките са сменени и стената е боядисана в синьо. Вместо да държи тоалетните принадлежности на плота, собственичката избира органайзер за стена, който максимизира вертикалното пространство и следва темата на жилището.

Вижте как изглежда това студио от 22 кв.мТо е съчетание на класически и традиционни елементи  
Сподели: