Слънчевият дом на Дженифър Лопез в Малибу

Приказна къща за семейството на звездата

2680

След като пуснаха на пазара за продажба големия си апартамент в Ню Йорк (защото беше твърде малък за смесеното им семейство), Дженифър Лопес и Алекс Родригес си купиха къща на плажа в Малибу. Освен това имотът с четири спални и четири бани струва „само“ 6.6 млн. долара, което е значително под първоначално исканата сума от 10.5 милиона долара преди две години.

Семейство Бекъм продаде луксозното си имение в МадридСемейство Бекъм разполага с имоти в Калифорния, Франция и Дубай.

Слънчевият дом е всичко, което може да иска една звезда – близо до плажа, големи стаи, луксозно изпълнение. Все пак се очаква Джей Ло и съпругът и да направят известни промени, но какви са, за момента не е ясно.

hoval.bg

От BravoTv ни канят на обиколка в звездния дом.

Японски стил и минимализъм в луксозна къща в АвстрияЯпонският дизайн и архитектура са идеалният пример за уважението към природата и поддържането на силна връзка с естествения свят в съчетание с минималистичен и изчистен дизайн и стил

Вижте къде ще живее латинозвездата и семейството й.

Триетажната къща се намира на брега на океана

От всички стаи се открива гледка към океана, но всекидневната е перфектното място, от което да се наслаждавате на брега.

Кухнята е с отворен план и достатъчно голяма за семейството на Джей Ло и Родригез.

Основната спалня е изключително стилна, а каква по – добра аларма за събуждане от звука  на океана?

Джакузи….на терасата – в случай, че океанът не е толкова привлекателен, на терасата има и джакузи – за пълен релакс на звездата.

 

Снимки: bravotv.com

 

Луксозни стаи за момичетаЗа да бъде момичешка, една стая не е нужно да бъде винаги в розово
Сподели: