Най-добрият дом за вашето семейство

Най-добрият дом за вашето семейство

Когато едно семейство търси дом, то иска не само жилище или място, в което да се прибере след края на работния ден. Важни са средата, атмосферата, стилът, удобство и уютът. Но също така и качеството на изпълнение, модерният екстериор и интериор, както и сигурността.

Дали обаче е  толкова лесно да се намери жилище, който да отговаря на всички тези условия? Да има добра и изградена инфраструктура, да е в близост до училища, детски градини, магазини, търговски центрове, да разполага в близост със зелени площи и възможност за спорт?

Ако вече клатите глава с мисълта, че няма такова място, сега ще ви опровергаем.

SENORA home е мястото, което включва всички горепоспоменати условия.

SENORA home ще бъде разположен в една от най-спокойните, но комуникативни части на богатия на история квартал “Слатина”. 9 етажната сграда се отличава с модерна визия, а обитателите й могат да избират между двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти - от 61 до 145 кв.м, с малък процент общи части и индивидуални тераси.Сградата ще има също 33 паркоместа, 3 oт които двойни - изключително предимство в нашата столица.

Наред с местоположение и модерно изпълнение SENORA home обещава и високо качество на изпълнението.

Сградата ще бъде изградена с най-съвременни материали и технологии, гаранция за сигурност, устойчивост, енергийна ефективност и комфорт, което я в прави идеалният избор за дългосрочната инвестиция.

Aпартаментите ще се предлагат необзаведени, на етап шпакловка, с външна врата, но по желание на клиента може да бъде изготвен предварителен проект и жилището да бъде обзаведено. 

Защо да изберете SENORA home?

И ако всичко казано за SENORA home не беше достатъчно, нека погледнем местоположението. Всеки знае, че локацията често е ключов критерий в избора на едно жилище. „Слатина“ е един от най-старите квартали на столицата и винаги е бил сред най-предпочитаните за семейства, благодарение на тишината, зеленината и многото комуникации. SENORA home ще бъде разположен на едно от най-хубавите места в квартала – до голям търговски център с магазини, супермаркети, места за спорт и забаеление, детски кът и зони за игра, ресторанти и кафенета.

Съвсем наблизо бъдещите обитатели ще могат да се наслаждават на зелените паркове и близостта на природата, а за любителите на културата на разположение са читалище „Светлина-1921“, което е едно от най-дейните в града, кино, както и танцови и музикални школи.

Зад сградата SENORA home стои SORENDA Real Estate – инвестиционна компания, част от ARCO REAL ESTATE - една от водещите агенции за имоти, която работи от 2006 година на българския пазар. Компанията има зад гърба си проекти в някои от най-хубавите квартали на София, а всеки един от тях се е превърнал в емблема на мястото и се е доказал с качество и внимание към детайла.

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...