Модерно излъчване в 22 кв.м апартамент

Индустриалният стил не е само за големите жилища

5924

Не е тайна, че когато човек ясна представа за това, което иска за своето жилище, как да изглежда, какво да включва и има реална представа за бюджета, може да го превърне в реалност.

Още преди да инвестира в това жилище, собственикът е наясно, че иска дом в индустриален стил, който да е лъскав, но и уютен.

Купувайки това 22 кв. м жилище, той решава да го превърне в мечтания дом, вдъхновявайки се от различни онлайн източници и от пътуванията си. той е наясно и с избора на най-малкия детайл, избора на цветове, текстури, материали и декора.

И ако някой би помислил, че индустриалният стил може да се впише най-добре на големи пространства, то с правилно планиране и внимателен избор на мебели, той лесно се пренася и на 22 кв.м

Кухня и трапезария 

От вратата, зоните за кухненски бокс и трапезарията са разположени в ляво. Предвид ограниченият плот, зоната за готвене е организирана с монтиран на стената рафт – плот.

Идея за съхранение

Точно под шкафовете има разположен тесен открит рафт, на който са подредени най-често използваните бурканчета с подправки.

Всекидневна

Макар и малка, подредбата впечатлява със стил, функция и топлина. Собственикът обособява кът за сядане, място за спане и малък гардероб. Тухлената стена прекъсва монотонността на голите стени.

За да се постигне усещането за уют, собственикът инвестира в правилното осветление, което дава меко сияние и добавя чувство на уют.

Мини барът също така служи и като работно бюро.

Кът за забавление

Точно до мястото за хранене се намира зоната за забавление – малък шкаф, над който е закачен телевизор.

Отсреща се намира зоната за сън. Над леглото има шкаф за съхранение, а таблата е специално изработена. 

 

Сподели: