Минималистичен интериор в топли цветове за двустаен апартамент

Луксът е възможен и на малко квадратни метри  

2855

Да се създаде удобен интериор, като същевременно се запази максимално свободното пространство - това е основната идея на дизайна на този апартамент от 62 кв.м в Москва.

Собствениците са млада семейна двойка без деца, които ясно дефинират задачата: да разделят спалнята и хола и да осигурят място за съхранение. Дълбочината на стаята прави възможно разположението на всички спомагателни зони в дълбочината на апартамента, осигурявайки максимално количество светлина в хола и спалнята.

 

Кухня с бар плот е разположена точно на входа на хола, оставяйки свободно място до прозореца. Към спалнята има голяма съблекалня, а по една от стените е монтирана конзола, която се използва като работно място.

 

Собствениците обичат лаконичния интериор, но за да смекчат минималистичните форми на обзавеждането, завършването е избрано в тъкани от топли цветове и меки текстури. Дизайнерът рисува и декоративни картини специално за интериора. За цвят на стените те избират заглушени цветове. Контрастните черни ивици разделят боядисаните в бяло вдлъбнатини от пода на хола и тавана на спалнята. Това решение помага не само визуално да увеличи височината на тавана, но и да придаде на интериора динамика.

 

 

Сподели: