Как да превърнем градския апартамент в уютна ски хижа

Как да превърнем градския апартамент в уютна ски хижа

Мечтаете ли да идете на ски през зимата и да се връщате в уютната и топла хижа, да се любувате на снега навън и да отмаряте в компанията на любима книга. Е всичко това може да постигнете и в градски условия (без ските), благодарение на лесна трансформация, което може да направите с вашето жилище.

Предлагаме ви няколко стъпки, с които ще пресъздадете в малкия апартамент духа на планинска хижа.

Сложете кожи

В някои магазини вече може да намерите изкуствена кожа, която ще придаде неповторим вид на стаята. Сложете като килим или преметнете на дивана.

Дърва

Много са малко апартаментите, които могат да се похвалят с истинска камина, но не пречи да намекнете за такава. Подредете дървени трупи в някоя празна ниша. Ако нямате такава може да сложите дърва в щайга или плетен кош. Ефектът ще бъде същия.

Закачете цвете

По принцип правило за всяка хижа е да има еленски рога, но не всеки харесва подобни аксесоари. Ето защо ви предлагаме по – лек вариант, а именно – папрат в дървена саксия.

Вълнено одеяло

То е чудесен аксесоар за всяка стая, за стол, диван или легло. С него ще създадете много уют и топлина.

„Поканете“ ски пистите

Ако много държите на ски пейзажа у  дома, може да го постигнете с помощта на голямо пано, което да закачите на стената.

Дървени стени

Ако имате дървени стени сега е моментът да се възползвате максимално от тях. Превърнете ги във фокусна точка за зимен чар у дома.

Антики

Ако имате стари аксесоари за камина, някакви стари терлици, часовник или чайник – изложете ги. Така ще придадете и рустик стил на дома си.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...