Интериор за корицата: идеи за дизайн

Интериор за корицата: идеи за дизайн

Авторска керамика

Керамичните съдове никога не излизат от мода и сега са на върха на популярността поради тенденцията към екологичност и ръчна изработка. Многоцветните вази, фигурки, чаши и купи за декорация пленяват с асиметричната си форма, назъбени ръбове и неочаквани шарки. Не се притеснявайте, че пространството ще изглежда претрупано. Няколко предмета на скрина и перваза на прозореца само ще го направят по-уютен и приветлив.

 

Отворени рафтове в кухнята

Спрете да криете чинии зад плътни шкафове. Отворените рафтове ще направят интериора на кухнята по-лек и по-ефирен, а красиво подредените съдове ще служат като допълнителен декор. Между другото, за да трансформирате кухнята, не е необходимо да купувате нови мебели, можете просто да премахнете вратите от стария шкаф.

 

Добавете малко цвят

Няколко нови нюанса могат да променят възприятието на целия интериор. В този случай не е необходимо да пребоядисвате цялата стая, достатъчно е да направите акцентна стена, като я боядисате изцяло или нарисувате ярка ивица. За да завършите външния вид, допълнете с подходящ декор.

 

Основното е индивидуалността

Интериорът на банята най-често изглежда минималистичен, а понякога дори стерилен: мивка, тоалетна, душ и без декор. Всъщност банята може и трябва да бъде с декор също. Необичайни лампи, картини, свещи и стъклени буркани със сол или скраб ще придадат характер на дизайна и ще ви радват всеки ден.

 

Вградени мебели

Вградените рафтове, украсени с циментова замазка и тапицерия, ще донесат елегантност и лека нотка на античност в интериора и може би ще се превърнат в акцентен детайл в цялата стая. В допълнение, вграденото съхранение е божи дар за малки апартаменти.

Дървени мебели

Дървото в интериора  е красиво и практично. Неговите топли нюанси и естествена текстура правят градския апартамент по-уютен и удобен. Такива мебели са лесни за грижи и възстановяване, ако е необходимо.

 

Снимки и картини

Изкуството радва душите и украсява интериора. Комбинация от няколко картини, може би дори ваши собствени скици, семейни снимки и детски рисунки, ще придадат на обстановката жизненост и уникалност.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...