Идеалната къща за вашето семейство

Светлина, уют и много пространство за всички

2216

Къщата е току-що построена и се намира в покрайнините на Стокхолм. На първия етаж са разположени гостна, трапезария, кухня, спалня за гости, съблекалня, баня и мокро помещение. На втория етаж има семейна стая, три спални и баня.

Боксът позволява на семейството в къщата да общува по-активно. Дори и да готвите, контактът с гостите и семейството е постоянен.

Необикновено дългата лампа във форма на борова шишарка и монохромната цветова схема създават успешно атмосфера на съвременна архитектура.Вдъхновена е от простотата на следвоенния период, както и красотата на естествените форми и материали.

Тук са разположени мебели от средата на века, перфектни за ведрината на къщите от 21-и век. Подовете са бетонни, равни и полирани.Масата за кафе е вдъхновена от оригиналния фински дизайн от 60-те.Широкият дизайн на стълбището привлича вниманието още щом влезете през входната врата. След това погледът ви се плъзга по дървения навес. Синият цвят е избран за максимален ефект.

Мецанинът представлява късно попълнение към дизайна на къщата. Собствениците осъзнали, че се нуждаят от още една стая. Големите прозорци позволяват стаята да бъде изпълнена със светлина. Дизайнът и архитектурата правят пространството да изглежда съвременно и чисто.

Предоставя съвсем малко пространство за вграждането на шкаф. Стената с тапетите прикрива гардероб.Плочките са в марокански стил, а огледалото е вдъхновено от бароковата епоха.

Сподели: