Апартамент с нестандартно оформление

Но с много чар 

461

Вече ви представихме няколко проекта за жилища от около 30 кв.м, с които доказахме колко гъвкави и различни като оформление могат да бъдат дори и миниатюрните апартаменти. Днес ви показваме проект на едностаен апартамент от 30 кв. м с нестандартно оформление.

Необичайно е, че в такива жилища помещенията са подредени в следния ред: антре и баня, кухня и стая. Тук входът е разположен в центъра, а от двете му страни са кухнята и жилищните помещения. Банята е между тях.

 

Тук отново властва практичният скандинавски стил. Декорацията е една и съща: уютни дървени подове и светлосиви стени. Изключение е банята с плочки.

 

Кухнята е направена в светли цветове; тъмен хладилник и хромирана повърхност на долните шкафове придава динамика. Малкият и уютен кът за хранене с кръгла маса е разположен до прозореца.

 

В хола има както диван, така и отделно единично легло - добър вариант за някой, който планира да живее сам. В бъдеще леглото може да се замени с двоен разтегателен диван. В ниша в коридора е вграден гардероб за съхранение на дрехи, за да се освободи място в зоната за отдих.

 

Сподели: