6 малки щриха, които ще направят дома ви специален

Всичко е в детайлите

443

Може би във всеки апартамент има някои части за интериора, които го правят специален. Но в същото време малко собственици знаят, че буквално с няколко "щриха" могат напълно да променят вида на жилището си. За да направите това, просто трябва да добавите няколко неочаквани детайла към прозорците, стените или вратите. Ето няколко идеи за това, колко лесно е да придадете на своя дом специален чар.

1. Добавете текстура към малките стаи

Днес дървени панели могат да присъстват във всяка стая. На пазара може да намерите екологични панели от рециклирана дървесина, самозалепващи и изключително лесни за инсталиране. Точно като плочките, те могат да имат голямо влияние върху дизайна.

2. Рамките като елемент на дизайна

Декоративното покритие увеличава индивидуалността на всеки прозорец, а ако имате и рамка с уникален дизайн, се възползвайте и я подчертайте. Като този прозорец, към който има красив корниз и се създава невероятен ефект.

3. Украсете стаята с картини

Фантастичните рамки са важни не само за прозорците. Снимки или картини в красиви рамки ще украсят стените на всяка къща. Изберете модел според стила на дома ви – богато украсен за по – благородно излъчване или изчистена за по – модерно и елегантно.

4. Направете вратата елемент от интериора

Стилът на спалнята не трябва да завършва на входа на стаята. Оказва се, че вратите могат да получат уникален дизайн с ... обикновени месингови копчета за тапицерия. За целта махнете вратата от пантите, боядисайте я и я оставете да изсъхне. След украсете като залепите копчетата на самата врата или на въже, което да закрепите.

5. Украсете стените до вратата

Подчертайте и декорирайте стената около вратата. Това може да стане като изрисувате стената, с дървени панели или декоративни елементи.

6. Декорация на коридора

Вместо да боядисвате коридора, лесно може да го освежите като залепите тънки летви под формата на решетка. Такова покритие не само ще даде текстура и размера на стените, но също така ще ги предпазите от драскотини.

За още актуални новини от Idei.bg последвайте страницата ни в Instagram

 

Сподели: