5 неща, които научихме от дома на Жизел Бюндхен

Tя има дом, символ на стила и лукса

578

Всички познаваме Жизел Бюндхен като супермодел от световен клас и съпруга на шампоиона на Супербоул Том Брайдли, като майка и успешна бизнес дама, уелнес ентусиаст и винаги готова за забавления.

Но знаете ли, че ако не беше кариерата й на модел, Жизел щеше да е интериорен дизайнер? Днес, благодарение на Vogue влизаме в масачузетския дом на двойката, за да науичм няколко урока по стил, комфорт и неповторим дизайн.

Обляното със слънце жилище е мястото, което моделът нарича оазис за бягство и добавя: „Това мястото, което чувствам като дом, защото домът е там, където е сърцето.“.

Ето няколко какво прави Жизел, за да създадем подобно кътче:

1. Тя внася дзен излъчване в офиса/ студиото сиИзпълнен със светлина, с бели стени и високи тавани, домашният офис на Жизел е мястото, където тя прекарва голяма част от времето си. тя го определя като свещено място и има причина за това. Тя го декорира така, че да има топлото излъчване на домашна стая, а колекцията т кристали добавя доза положителни вибрации.

2. Тя е почитател на отворените рафтовеКухнята е сърцето на дома на Жизел, а звездата тук са белите рафтове на стената. Тя избира този стил, защото прави помещението по – светло, отворено и удобно за работа. Елегантност добавят мраморните плотове.

3. Нищо излишно

Знаете ли каква е нейната страст, дори и мания? Тя е супер организирана и обича всичко около нея да е такова. Жизел е последовател на метода на Мари Кондо и смята, че в дома й не трябва да има нищо излишно. Тя е последовател на минималистичния живот, а всяко нещо, което не намира приложение в ежедневието й, бива елиминирано.

4. Тя не харесва бъркотията

Жизел признава, че не може да стои в разхвърляна стая. За нея основният приоритет е домът й да бъде подреден и организиран.

5. Личният й стил е „комфортният“

Поопитана, как би описала личният си стил, Бюндхен казва „Комфортен“. Тя обожава да ходи с удобни дрехи като тениска и джинси, а високите тавани, огромните прозорци, френските врати и ярки стени, излъчван комфорт и семейна топлота. Точно към това, към което се стремят Жизел и Том.

Сподели: