Тенденции в кухнята, които вече за отживелица

Тенденции в кухнята, които вече за отживелица

Естествено е тенденциите в домашния декор да идват и да си отиват, но когато обмисляте да направите промяна в кухнята си - където ремонтите, уредите и материалите са особено скъпи - има по-малко място за грешка.

10 джаджи, без които кухнята е скучна

Искате ли да направите кухнята си забавна? Ето няколко идеи как да стане това: Дъска за рязане с чекмедже Резерво...

12/02/2016

Кухнята е сърцето на дома, това е мястото, където семейството прекарва най-много време заедно и затова трябва да приемете всички промени сериозно.

Въпреки че винаги трябва да действате с инстинкта си, проектирайки кухнята си така, че да отразява вашия стил и начин на живот, може да бъде успокояващо да получите второ мнение, особено ако обсъждате смел гръб или успокояващи неутрални цветове. Ето защо предлагаме да разберете кои са остарелите кухненски тенденции.

Идеи къде да разположим малката кухня

Тенденцията за живот във все по-малки жилища се налага упорито във всички кътчета на света. В отговор на това се появ...

19/12/2015

Двуцветни шкафове

Познавате ги – когато горните шкафове са в един цвят, а долните са боядисани в друг. Тази тенденция няма да остане. Шкафовете са скъпи и искате да ги проектирате с мисъл за дълголетието. Запазването им в един цвят е най-добрият начин, за да сте сигурни, че ще надживеят тенденцията.

Декорация на селска къща

Ако сте съгласни, можете да дадете почивка на рустикалните щрихи, като бели стени и антични модели, и вместо това да изберете гладък, модерен външен вид. 

Непропорционално малки висулки

Ако осветлението над вашия кухненски остров е неудобно малко, то нарушава баланса на цялото пространство. За да покажете това важно пространство, където се събирате за вечери, помагате на децата с домашните и където разточвате тесто за коледни бисквитки, бъдете разумни и смели за подходящо пропорционални осветителни тела.

Твърде много малки уреди

Тук не говорим за съдомиялни или хладилници, тъй като те винаги ще имат място в кухнята. Вместо това помислете колко от уредите на плота използвате сега.

Удебелени кухненски гръбчета

Ако се учдите между открояващ се гръб - може би демонстриращ смел модел, цвят или и двете – е добре да преосмислите. Заложете на плоча от естествен камък, която пасва на плотовете.

Какви тенденции харесват дизайнерите

Ако се чудите в каква посока да опитате вместо това във вашата кухня, дизайнерите споделят тенденциите, които в момента харесват.

Чекмеджета вместо шкафове

Осветителни тела с характер

Неутрални палитри

Кухни без безпорядък

Стена, която привлича вниманието. 

Вдъхнете живот на вашата кухня

Независимо дали сте запален кулинар или заложник на бързото хранене на крак, кухнята продължава да е сърцето на дома ...

31/12/2015
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...