Придайте индивидуалност на кухнята

Внесете личен почерк в помещението

929

Ако искате уникална и различна кухня, която да привлича вниманието, решението не е трудно. С най-обикновени аксесоари и повече креативност може да постигнете желания ефект. Ето какво съветват експертите:

Раирани стени

Дори да звучи абсурдно всъщност те са много оригинални и направени по правилния начин могат да превърнат кухнята в по – светло и широко помещение. Не се страхувайте да експериментирате.

Висок шкаф с много чекмеджета и рафтове

Това е идеално решение за малки кухни. Заема малко място, а събира много багаж. За да сте сигурни, че разпределенията вътре ще бъдат тези, които искате, се обърнете към дърводелец.

Нещо оригинално

Интересни плочки за гръб на кухнята, забележителна етажерка, а защо не и свод - скулптура над печката – всичко е въпрос на вкус и въображение.

Нов живот за старите неща

Какво е общото между полюлей и отцедник? Не бързайте с отговора, а вижте това приложение на старите отцедници – екстравагантно, но хитро решение.

Необикновени закачалки

Още едно различно приложение на кухненския аксесоар. Ето как точилката може да се превърне в автентична закачалка.

Декорирайте стената

Чиниите са най-кухненският аксесоар, който може да използвате за декорация на стената. Ако имате стари медни съдове, ги излъскайте и аранжирайте. Стари и ръчно рисувани чинии ще придадат също много уют на помещението.

Сложете естествени цветя

Това е най-лесният начин да придадете свежест на помещението. Изберете видове, които са подходящи за място с повече влага, съобразете ориентацията на стаята, температурата и мястото, на което ще подредите цветята. 

Сподели: