Гърбът в кухнята – елементът, който променя

Направете го звездата на стаята

678

Какво е най – важно когато  обзавеждаме кухнята? Мебелите, плочките, оформлението, уредите…Всеки един от тези елементи добавя стойност и безспорно придава изключителен чар и стил на стаята. Но изборът на гръб на кухнята се оказва не по – маловажен и съществен детайл, върху който си заслужава да помислим и да съсредоточим вниманието си.

Отворени кухненски шкафовеНа мода са!

Идеи за кухненския гръбРазнообразие от решения, които променят вида на кухнята

Малцина се осмеляват да експериментират с дизайна на кухнята, залагайки на повече и по -просторни чекмеджета и хубав работен плот. И така смятаме, че имаме идеалната кухня.  и да, в началото тя изглежда великолепно - ярка, сияйна и невероятно красива. Но минават няколко месеца и осъзнаваме, че с този дизайн сме скучни, сиви и тъжни в кухнята. Какво не е наред? Малкото цветове правят окото лениво, то свиква и просто вече няма какво да привлече погледа.

Ето защо, изборът на ярък и цветен гръб е този важен елемент, който разчупва скуката и придава неповторимо излъчване.

От плочки, през дъски, до дърво и стъкло, има толкова голямо разнообразие на модели, цветове, текстури и видове, че няма да може да изберете най – доброто.

Гърбът дава контраст, привлича погледа, променя кухнята и оживява пространството. А тези примери са доказателство за вниманието, което трябва да му отдадете!

Тези кухненски мивки ще ви впечатлятИ при мивките има гениални проекти
Сподели: