Без шум в кухнята - с аспиратори FALMEC NRS®

Без шум в кухнята - с аспиратори FALMEC NRS®

Авангардни изследвания, гъвкавост на производството, разработване на нови технологии и оригинална креативност дават на колекциите на Falmec силна добавена стойност по отношение на иновациите и дизайна, поставяйки ги на най-високите нива на италианско съвършенство в света. 

От първоначалния дизайн до крайния продукт, всички творения на FALMEC се раждат от многоетапен процес, който се извършва изцяло в централата на компанията, близо до Венеция. Абсолютна гаранция за качеството на проекта, материалите и конструкцията, в най-добрите традиции на Made in Italy.

FALMEC успешно интегрира в продуктите си технологии за намаляване на произвеждания от аспираторите шум, което направи възможно създаването на колекция от невероятно безшумни аспиратори, със значителни ползи за качеството на живот.

Вниманието на дизайна през последните години се фокусира по-специално върху разширяването на гамата Silence NRS (система за намаляване на шума). Тази технология е патентована от Falmec повече от 10 години и е една от ключовите характеристики на компанията. Тя е високо оценена от пазара за способността си да отговори на взискателните нужди на клиентите в модерната кухня.

Aкустичният комфорт и максималната производителност при абсорбиране на миризми всъщност позволяват максимално изживяване в жилищно пространство, посветено не само на готвене, но и на гостоприемство и веселие.

Технологията NRS®е иновация разработена в сътрудничество със специализирани лаборатории изучаващи динамиката на въздушния поток и оптимизирането му, премахвайки всяко съпротивление, което е в основната на шумоизвличането. Всичко това, наред с използването на звукопоглъщащи материали постига отлични резултати, като намалява шума до минимално, почти незабележимо ниво -86%, по-малко звук, а това означава, че FALMEC предлага най-тихите аспиратори в света. 

От една страна NRS®моделите притежават модерен дизайн с който елегантно се вписват в интериора в цялостното интериорно решение, но голямото предимство на тази иновация е, че Ви позволява да готвите без типичния шум на аспиратора, поддържайки най-високата производителност при засмукване. Чуй тишината! Разликата не се усеща, а се изживява.

NRS®съчетава висококачествено изпълнение с абсолютен домашен комфорт. Сега можете да готвите, да работите, да говорите, да слушате музика и да правите всичко, което искате да правите в кухнята, без обичайния шум от аспиратора, но в присъствието и комфорта на високоефективен уред - FALMEC NRS®  

Сред най-търсените продукти на FALMEC с вградена технология NRS® са моделите:Gruppo Incasso NRS®, Lumina NRS®, Plane Wall NRS®, Zenith NRS® и други.

Повече устойчива ефективност, по-добро използване на мощността, по-малко шум и по-ниска консумация на електроенергия - уравнението на FALMEC винаги дава положителни резултати!

За повече информация можете да се обърнете към официалния представител на FALMEC за България - Вето ООД, като посетите фирмените магазините на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас или на veto.bg

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...