7 неща, които ще правят кухнята невероятно уютна

И по-различна

1967

Домакините, които прекарват добра част от времето си в кухнята, знаят колко е важно да създадете комфортна атмосфера. Ето защо ви представяме кои са нещата, които могат да направят интериора на кухнята привлекателен и невероятно уютен.

10 неща, които да изхвърлите от кухнятаС какво са пълни шкафовете на дизайнерската ви кухня?

1. Сладки завеси

Пълна промяна на кухнята с малко париНякои от тези промени могат да се направят на изключително ниска цена, като същевременно осигуряват максимални резултати

Можете да трансформирате кухнята най-бързо и ефективно с помощта на завеси. Те трябва да пропускат светлината, да "дишат" и да имат красив външен вид. Разбира се, най-простото и практично решение е да инсталирате пластмасови щори, но тази опция не е подходяща за създаване на комфорт. По-добре да останете върху ленени или памучни завеси.

2. Плетени кошници

Големи и малки, високи и ниски, тесни и широки - всякакви плетени кошници могат да добавят нотка на топлина в кухненския интериор. Те имат приятен пшеничен нюанс, изразена текстура и са приятни на допир. И освен всички тези предимства, тези кошници са удобни за съхранение на храна и кухненски прибори.

3. Килим

Това е много ярък и красив интериорен елемент, който моментално променя облика на стаята. За да не донесе много проблеми килимът в кухнята, трябва да изберете модел от естествен материал, памук или вълна, те се почистват по-лесно от другите.

4. Място за почивка

Такова можете да подредите, например, на перваза на прозореца, декорирайте с мека възглавница или кожа.

5. Кухненска библиотека

Добрата домакиня има много готварски книги, които е добре да са под ръка. За целта е  достатъчно да отделите един рафт за кулинарна литература. Това е не само удобно, но и красиво.

6. Медни съдове за готвене

Ретро-шик кухнята ще бъде представена с медни съдове. Не е задължително да е много, може да е солница или няколко гювечета на стената. Основното е, че такива аксесоари имат нещо общо с други интериорни предмети или, напротив, контрастират с тях. Например, медните продукти изглеждат много впечатляващи на тъмен или син фон.

7. Цветна техника

Скуката на еднообразния и монотонен интериор може да бъде разбита от цветни домакински уреди. Цветен хладилник или миксер вече няма да бъдат само функционални елементи. Те ще се превърнат в декоративни елементи и ще могат да създадат весела атмосфера, която ще даде на домакинята положителни емоции.

 

 

Идеи къде да разположим малката кухняРешения за всяко жилище
Сподели: