5 стилни предложения за кухнята

Да, може да направите кухнята да изглежда супер стилно  

5995

Кой не иска стилна и красива кухня? И, разбира се да бъде максимално организирана и подредена, удобна за работа. За да имате такава кухня, не е задължително да притежавате скъп плот или луксозни уреди. Вземете максимума от пространството и оформете уютно и удобно за работа помещение.

Персонализирайте кухнята

Сложете бележки, снимки на децата или техни произведения, магнитчета от пътуванията ви на хладилника. С това вие продавате персоналност на кухнята и влагате ваш личен стил.

Следвайте светла цветова схема

Ако живеете в жилище с малко естествена светлина, изберете светли цветови схеми за кухнята. Плочки в бяло и синьо са много симпатични и стилни, дават средиземноморски полъх. Добавете светлини и под кухненските шкафове, за да улесните работата си.

Кухненски гръб в ярък цвят

Бежово и бяло трябва да доминират в кухнята, но може да бъде скучно. С този червен гръб кухнята оживява и придобива ново излъчване.

Чистота и подредба

Тайната на добрата, удобна и красива кухня е да бъде чиста и подредена. Инвестирайте в рафтове, шкафове и органазйзери, в които ще държите всичко под контрол.

Създайте тема

Ако харесвате определен стил, заложете на него. Като тази кухня, издържана в индустриален стил. Неръждаемият плот е стилен и лесен за поддръжка, а черните столове се вписват чудесно в цялостния интериор.

 

Сподели: