10 идеи, които ще помогнат за отключване на потенциала на малка кухня

Стил на няколко квадратни метра

4840

В повечето съвременни домове кухните са доста малки. А за много хора това е равносилна на липса на комфорт. Но колкото и малко да е едно помещение, то винаги има потенциал.

Просто трябва да го отключите. Вижте няколко идеи.

1. Индустриален стил

Уютна кухня в индустриален стил със стени от бетон, модерен кухненски кът от светло дърво, маса на первази и изобилие от дървени детайли.

2. Пастелна гама

Малка кухня с меки сини стени, бели изчистени шкафове и много отворени рафтове, които ви позволяват да съхранявате огромно количество неща, като същевременно пестите пространство.

3. Високотехнологична

Малка кухня, която заради лъскавите врати на шкафчетата изглежда много по-просторна, а компактните мебели и интериор я правят активна и динамична.

4. Уютна класика

Прекрасна кухня с бели стъклени шкафове, които създават илюзията за пространство. Дървените мебели придават на интериора уют и топлина. 

5. Кафе-бар

Очарователна светла кухня с тухлени стени, ергономичен ъглов комплект и прекрасна кафе-зона, представена от кръгла маса с циментова замазка и удобни бели столове.

6. Визуални ефекти

Малка кухня, която изглежда по – голяма заради ефектното осветление, светлите стени и лъскавите фасади. Трапезарията е представена от компактна кръгла маса и очарователна дървена пейка.

7. Отворен план

Стилен и добре обмислен интериор на отворената кухня с наситени сини стени, сиви плочки на пода, лъскави фасади и малък бар, който отделя кухнята от всекидневната.

8. Табла

Малка "L" – образна кухня, която събира в себе си всичко необходимо, въпреки малкия размер.

9. Контрасти

Динамичен интериор с бели шкафове в горната част, сив гръб и тъмносини шкафове. Обзавеждането се допълва от дървени мебели и керамични плочки с атрактивен дизайн.

10. Бетонна прохлада

 

Модерна кухня с елементи от индустриалния стил със стена - акцент, стилизирана с бетон и няколко детайли от грубо дърво.

 

Сподели: