10 големи идеи за малката кухня

Не позволявайте на малкото пространство и ограниченият бюджет да ви откажат ...

8474

Минимализмът е хубаво нещо, но ако е на много квадратни метри. Ако живеем в малко жилище и претрупаните пространства ни тежат, значи е време за промяна. Едно от помещенията, където традиционно има най-много вещи и мястото никога не стига, е кухнята. Но не и ако разполагате с правилните спестяващи място мебели и не приложите хирти идеи.

Ето какви съвети за малката кухня ни дават от beyonddesign.

Малка подвижна количка – тя  е винаги там, където ви трябва, предоставя място за рязане или като мини плот и два рафта за съхранение.

Мобилен кухненски остров – той е истинско съкровище – подвижен е, има падащо рамо, което разширява плота и освен това предлага място за съхранение отстрани.

Рафт с място за съхранение по плота.

Телен рафт - включете това решение в малкото пространство, за да постигнете невероятни организационни подвизи. Просто сложете един от тези рафтове на гърба на вратичката на шкафа и ще спечелите много пространство!

Пегборд организатор – с него готвенето ще е игра и всичко ще е под ръка.

Поставка – уникална система, която е идеална за съхранение на хартия за печене, подложки, готварски книги и дъски за рязане.

Органайзер за стена за три ролки – домакинска хартия, хартия за печене и фолио. Мечта за всяка домакиня.

Метален рафт – сложете го в шкафа, за да спестите място и да избегнете натрупване на съдовете до опасна височина.

Плаващи рафтове – с тях може да създадете рационализиран вид и илюзия за по – голямо пространство. Само имайте предвид, че трябва да ги поддържате подредени.

Лед светлини под шкафовете – за повече удобство и комфорт.

Сподели: