Трикове, с които ще промените бързо дома

Трикове, с които ще промените бързо дома

Ако усещате дома си скучен и остарял, основен ремонт не винаги е най-удачното решение, може да е скъпо, времеемко и не всеки има силата да се занимава с това. За щастие има много лесни и бързи решения, които могат да окажат голямо влияние върху пространство.

25+ идейни дизайнерски маси и столове

Домът е мястото, където се чувставаме приятно, спокойно, релаксираме, където сме самите себе си. От друга страна това...

16/04/2016

Използвайте едни и същи като светлина електрически крушки навсякъде

Експертите съветват когато планираме осветителните тела, да изберем крушки с еднаква светлина. Ако всички с една и съща температура – топли, незабавно ще добави сплотеност и топлина в пространството.

5 трика от интериорните дизайнери

Тумбестите възглавници са артистични Все пак бъдете умерени с пълнежа, нека не изгеждат като топчета, а просто да ...

08/05/2016

 

Купете нови мебели и аксесоари по двойки

Добавянето на нови елементи към пространството определено може да помогне да направите забележима разлика, но трябва да пазарувате внимателно и да спазвате определена симетрия. Купувайте неща по двойки, когато е възможно - като лампи, столове, странични маси и огледала.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от KRISTINA AHOI (@kristina.ahoi)

Ретро елементи

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sijbrigje Reinsma (@leafs_fansiep)

Един чудесен начин да внесете излъчване в пространството е да добавите ретро или уникален елемент. Може да е лампа, текстилни възглавници или изкуство. Въпрос на избор.

 

Изкуство

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Olli (@villa_pocket)

Независимо дали създавате цяла стена на галерия или просто окачвате едно или две произведения, една хубава картина или скулптура моментално променя пространството. Ключът е да окачите прозиведение, което да кореспондира със заобикалящата среда.

 

Добавете цветни акценти на неочаквани места

Един слой боя звучи като очевиден начин да промените атмосферата на стаята, но въздействието може да бъде ощепо-голямо, в зависимост от това къде боядисвате.

Променете усещането в стаята като боядисате тавана или сложите тапети със завладяващ дизайн.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sabah Faisal (@sabah_designer)

Променете съществуващия декор

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Carla-yourhomebycarla Realtor (@yourhomeby_carla)

Амо размяна на мебелите може да има уникално въздействие върху пространството у дома. Може да бъде нещо малко, като промя на аранжировката на масичка за кафе или да разместите изцяло мебелите.

Сменете килимите

Един от най-бързите начини да промените стая е като смените подовите настилки. Цвят, текстура и модели на килими могат да бъдат освежени, за да направят пространството по-уютно, по-сплотено, по-луксозно или по-небрежно. Килимите могат да бъдат в много широк ценови диапазон, така че има много опции в зависимост от стила и бюджета.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...