4-те елемента, които всяка вечна всекидневна има според дизайнерите

4-те елемента, които всяка вечна всекидневна има според дизайнерите

Проектирането на вашия хол може да бъде трудна задача. С толкова много възможности за избор – от цветове на боята до дивани , килими до стенни облицовки и всичко между тях – има огромен брой възможности за избор, а на всичкото отгоре платформи като Instagram, TikTok и Pinterest са изпълнени с безброй идеи . Може да е трудно да разберете дали наистина харесвате определен декоративен стил или тенденция или сте го виждали толкова много пъти, че мозъкът ви се е подмамил да го харесате.

Хитри начини да увеличите мястото в малкия хол

Масата за кафе – заложете на две малки и еднакви по стил вместо една голяма маса Изберете диван с място за с...

22/05/2016

Най-доброто решение за справяне с множеството дизайнерски догми? Придържайте се към вечните основни продукти и надграждайте върху тази класическа база оттам. А ето и няколко конкретни съвета.

Неутрална база

Най-добрите неутрални тонове за вашия дом

Когато търсят неутрална палитра за своя дом, много хора залагат само на белия цвят. Той е добър избор, защото се комб...

23/10/2017

Изборът на неутрални цветове за създаване на вечен външен вид, не е случаен. Неутралните цветове, като бяло, бежово и сиво, са гъвкави и адаптивни, което ги прави класически избор.  Това не означава, че вашето пространство трябва да е скучно или напълно лишено от цвят, а че вашите инвестиционни елементи, като осветление, килими и дивани, не трябва да са толкова модерни, че да ви омръзнат след година или две. Неутралните по-големи мебели все още могат да имат известен визуален интерес към тях, благодарение на естествените текстури и материали. След това може да добавите слоеве цвят и шарки.

Винтидж мебели

Когато става въпрос за изграждането на вечна всекидневна, дизайнерите са склонни да се обръщат към ретро мебели, за да постигнат класически вид . Антични или ретро мебели заземяват пространството и издържат изпитанието на времето.

Ако богато украсените антики не са вашият стил, все пак можете да смесите находка от старата школа или нещо втора употреба с по-модерна естетика.

Елегантно осветление

Осветлението може напълно да промени облика на една стая. Изборът на прост, но впечатляващ дизайн с метално покритие е интелигентна инвестиция, която ще повдигне всяка всекидневна.

 

Оригинална архитектура

Дори и да живеете в помещение с корнизи, които не са във вашия стил, помислете два пъти, преди да ги разрушите. Не само, че оригиналните архитектурни елементи са вечни, ако останат недокоснати, но те също могат да бъдат коригирани според вашия вкус. Ако копнеете за нещо по-модерно, един нов слой боя върху стените наистина може да промени външния вид на тези елементи.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...