Как ще се променят тенденциите в обзавеждането през следващото десетилетие

Как ще се променят тенденциите в обзавеждането през следващото десетилетие
Източник: pexels.com

Няма да се лъжем. Всичко около нас се променя със светкавична скорост. Разбира се, навлизането във всяко неизвестно може да бъде малко плашещо, но сме толкова развълнувани да видим какви моменти от поп културата, прищявките в храните и, разбира се, дизайнерските тенденции ще донесат следващите години.

Модерни тенденции в съвременния дом

50-те години на миналия век бяха известни с ниските мебели и графичния текстил. 70-те се отличаваха с превес на оранж...

14/09/2016

Според експерти всекидневната ще бъде първото място, където ще забележим следващото голямо нещо.  От MyDyomo се обръщат към няколко интериорни специалисти, които дават своите прогнози за следващите модни тенденции в дизайна на дома

Детско креватче по поръчка

Най-лошите тенденции в интериора

След като ви запознахме с най-добрите тенденции, на които станахме свидетели в интериорния дизайн през 2017 година, н...

02/12/2017
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Amber Dunford (@amberdunford_designpsychology)

В следващите години ще продължим да виждаме как идеята за персонализиране чрез форма, цвят и модел определя какво ще купуваме. Затова мебелите по поръчка стават все по-разпространени, тъй като потребителите ще искат нещо, което да се усеща уникално за тях и техните пространства.

Модерен и шик интериор

В следващите години интериорите ще бъдат много по-елегантни и модерни. Мислете за елементи като подови лампи, които ще бъдат безжични, а интериорът като цяло ще бъде по-модулен. Функционалността и комфортът ще бъдат в основата на тези пространства, но те ще бъдат реализирани модерно и стилно.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от MyDomaine (@mydomaine)

Комфортът е на първо място

През следващите години ще има завръщане към уютни, дефинирани пространства. Докато отворените концептуални етажни планове са прекрасни, няма да излъжем, че всяко пространство, което е индивидуално, предоставя уникалната възможност за различна цветова палитра, изящна дограма и свежа комбинация от текстура и шарка.

Обратно към природата

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Inside (@theinside)

С нарастването на благосъстоянието и устойчивостта най-голямата тенденция, която ще виждаме, е използването на естествени материали и текстури. Тези прости материали като коноп, ратан, тръстика и юта могат да добавят огромно въздействие към пространството, без да се усеща модерно или пресилено. Те също могат да бъдат съчетани с по-луксозни части за външен вид от висок клас, което им придава гъвкавост. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...