Как да увеличим мястото за съхранение във всекидневната

Място за всички вещи 

3673

Случва се  на всеки – решавате, че няма да купувате излишни вещи за дома, но с течение на времето установявате, че холът ви е пълен с куп предмети, които няма къде да съхранявате и които създават чувство на претрупаност и хаос. Преди да започнете да изхвърляте обаче, вижте няколко съвета за това, как може да удвоите мястото за съхранение.

Мястото около телевизора

В последните години големите масивни телевизори бяха заменени с плоски, които могат да се окачват на стената. Това означава допълнително място на шкафа, както и илюзия за повече пространство в стаята. Изберете по – нисък, но широк шкаф, в който може да държите кутии, плочи, DVD –та. Около самия телевизор може да аранжирате открити рафтове, върху които да подредите аксесоари или сувенири.

Конзолна маса или бюфет

Конзолните маси са идеалното място, на което да разположим лампа, растения, семейни снимки. Повечето от тях обаче предлагат плот само отгоре. Ето защо може да помислите за бюфет, в който да съхранявате порцелановия сервиз, книги, списания или документи.

Мебели с място за съхранение

Увеличението на домакинството ви предполага да помислите и за повече мултифункционални мебели. Така например  може да инвестирате в диван, под  който да има ракла или табуретка, която се превръща в масичка.

Масичка за кафе

Когато търсите масичка за кафе, гледайте за такава, която има чекмеджета или рафт. Подобен  модел в чудесен за съхранение на списания, дистанционни или някакви книги. 

Сподели: