Как да организираме уютна всекидневна?

Как да организираме уютна всекидневна?

Ако холът е мястото, на което прекарвате повече време, реално, вие живеете тук - и със сигурност трябва да изглежда топло, уютно и функционално.

Kласика и лукс във всекидневната

В следващите снимки ще ви покажем пример за няколко впечатляващи всекидневни, които са пример за тази смесица на стил...

09/03/2016

Какво да направите?

Изчистете масичката за кафе

10 идеи за модерен дизайн на всекидневната

В червено Тайната да опитомите червеният цвят е да балансирате с бяло. Червените стени са омекотени с бялата камин...

12/12/2022

Холните маси са централната точка на повечето всекидневни. Колкото и изкушаващо да е да я покриете с книги, свещи и цветя, най-добре е да я поддържате възможно най-чиста. За да създадете илюзията, че една стая е чиста, горната част на масичката за кафе трябва да е 75% чиста. Стиловете с чекмеджета или рафтове под повърхността са добро решение.

Създайте добър поток

Не става въпрос толкова за това, къде поставяте мебелите си, колкото за видовете, които избирате. Във всяка стая се опитвайте да включите поне една кръгла мебел, като например масичка за кафе. Препоръчва се да запълните пространството с разнообразни части като табуретка, която може да се използва за сядане или като помощна маса.

Направете го удобен за гости

Декорирайте стилен поднос с по-малки предмети – вази, свещи и декоративни акценти. Той е  е лесен за преместване, когато идва компания и по този начин можете бързо да почистите излишните вещи, преди да са пристигнали.

Комбинирайте възглавници по цвят

Каквото и да правите, не прекалявайте с декоративните възглавници. „Придържайте се към трио в допълващи се цветове и шарки – винаги имайте поне един акцент. Ако все пак имате по-голям диван, имайте предвид, че може да побере пет възглавници - две едноццветни, три шарени.

Камина в хола

Малка част от нас могат да се похвалят с камина в хола. Ако обаче разполагате с такава или просто си мечтаете за нея,...

03/01/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...