Как да направим малката всекидневна да изглежда по – голяма

Организационни трика за перфектно изглеждащ хол

3383

Живеете в малко жилище? А всекидневната стая е толкова малка, че вместо да се чувствате комфортно и уютно в нея, ви наляга по – скоро чувство на потиснатост. Това може да промени съвсем лесно и просто нужни са ви само няколко организационни трика и ще направите стаята функционална и ефективна.

Пуфовете са алтернатива на фотьойлите и табуретките в стаята. С тях не само ще спестите място като ги сложите под масата, но и ще направите помещението да изглежда много стилно.

Вместо да инвестирате в много малки мебели, купете една голяма мебел. Този тип диван е достатъчно голям и няма да имате нужда от допълнителни столове или фотьойли.

За да изглежда стаята по – голяма, заложете на светли цветове. Дори да не сте сигурни в избора, заложете на бежово, с него няма да сбъркате.

Ако се чудите какво да сложите на стената, закачете огледало. Всички знаем за свойството му да „удвоява“ стаята. Ако сте по – смели, може да помислите за по – голямо огледало, което да облегнете на стената.

Малката стая може да изглежда луксозно и стилно. Всичко е в детайлите. Като например тези прозрачни столове, които изглеждат толкова впечатляващо. Черният цвят добавя напълно ново излъчване и придава много лукс и класа на стаята.

Малката масичка за кафе е перфектна за малката стая. Те не заемат място, а имат същата функция като голямата.

Не пренебрегвайте и текстила, той може да промени цялостното излъчване на стаята. Заложете на леки и ефирни материи, които ще дадат чувство за повече пространство.

Стремете се към семплото. Малките пространства не изискват много декорация, защото тя ще претрупа пространството и стаята ще изглежда още по-малък. Имайте предвид, че минимализъм е перфектния избор за малкия хол. 

 

Сподели: