Дизайнерски идеи за малката всекидневна

Звездата във всеки дом 

976

Дори когато всичко у дома ни е подредено и организирано, ни се иска да направим някакво малко "обновяване" от време на време. В малкия хол е трудно да бъдем много креативни, но на среща са дизайнерите, които не спират да ни впечатляват с нови и нови стилни предложения. 

Хитри начини да увеличите мястото в малкия холСъчетайте мебели, цветове и текстури

1. Фигурални елементи

13 идеи за кухня, трапезария и хол в едноОтвореният план е на мода

Красив интериор на малка светла всекидневна с извити тавани, рафт от гипсокартон и оригинален акцент на стената, разположен зад розовия ъглов диван.

2. Неутрални тонове

Модерна всекидневна, декорирана в неутрални цветове с мек бял диван, стилен черен фотьойл, плетен пуф, масичка за кафе, изработена от тъмно дърво, оригинален дизайн на стената с телевизор и фантастичен килим с цвят на кафе, който прави интериора уютен и завършен.

3. Тухлена стена

Зашеметяващ интериор в хола с имитация на тухлена стена, уютен сив диван, компактна масичка от светло дърво и метал, луксозен текстил със сини цветове, много рафтове и оригинални декори, които правят това пространство изключително стилно и динамично.

4. Индустриален стил

Малка дневна с таванско помещение с просторен шкаф за книги, сив ъглов диван, оригинален дървен таван и тухлена стена, която се превърна в централен детайл на това пространство.

5. Минимализъм

Модерен дизайн на малък хол, декориран в черно и бяло, с ъглов бял кожен диван, огледален таван, тъмни завеси и оригинална библиотека.

6. Студио

Прекрасна всекидневна в студио с удобен ъглов сив диван, леки кремави завеси и дървена ламперия по стените.

7. Ослепителна белота

Малка всекидневна със снежно бели стени, масичка за кафе от прозрачна пластмаса, ъглов светлосив диван, пухкав килим и стилни бели шкафове с лъскава фасада.

8. Класически стил

Малък уютен хол с кафени стени, светли мебели, елегантни завеси и камина, което прави интериора наистина луксозен.

9. Спокойна гама

 

Прекрасна всекидневна с бежови стени, прозрачни завеси и минимален набор от модерни мебели.

10. Лаконичен стил

Лаконичният дизайн на малка всекидневна с ъглов диван в бяло, малка масичка за кафе, мек кафяв килим и стилна модерна телевизионна поставка.

11. Скандинавски стил

Прекрасна всекидневна, декорирана според всички канони на скандинавския стил, със светли стени, ъглов диван, ниска дизайнерска маса, работна зона и изобилие от очарователни елементи, които правят интериора интересен и динамичен.

12. Тъмен акцент

Дневната е декорирана главно в неутрални цветове с голям ъглов диван, необичаен килим, кръгла маса и акцентна стена в контрастен черен цвят.

13. Въплъщение на елегантността

Светъл елегантен хол с черни и сиви мебели и контрастираща черна стена с триизмерни модели.

14. Свежи мотиви

Прекрасна дневна, декорирана в ярки цветове с бяли мебели и изобилие от светлозелени цветове, които правят пространството динамично и свежо.

15. Магическа илюзия

Фантастична всекидневна, чийто фокус е тапет с перспектива, визуално изтласквайки границите на това малко пространство.

16. Светла мебел

Прекрасна всекидневна с бежови стени, черно-бял килим, елегантна черна кръгла маса, ъглов тюркоазен диван и голям жълт фотьойл.

17. Кафяви тонове

Прекрасната всекидневна в бели и кафяви тонове, чиято фокусна точка е таванът.

18. Модерен дизайн

Стилен просторен хол с огромен син диван, много дървени детайли и една от стените, стилизирани като тухлена зидария.

19. Простота и комфорт

Прост и същевременно комфортен интериор на малка всекидневна с ергономичен диван, дървена маса, домашно кино и висококачествено многостепенно осветление.

Сподели: