7 дизайнерски трика, които ще направят всяка стая по-красива

Съвети за по - красив дом 

978

Когато създаваме един дом и работим върху интериора, не винаги можем да намерим хармонията между комфорт и стил. Независимо от това колко скъпи са мебелите, една стая няма как да има излъчване и да носи индивидуалността на обитателите си, ако нещо липсва или не е на място. Ето защо от Sdelaidver се обръщат за съвет към интериорни дизайнери, които споделят малките трикове, които ще ви помогнат да направите всеки интериор стилен и атрактивен.

Дизайнерски идеи за детската стаяИзползвайте за разделение на зоните в стаята успокояваща цветна гама

Не се опитвайте да създавате различни по стил дизайни в отделните помещения. Експертите препоръчват да изберете един интериорен дизайн за цялото жилищно пространство и да имате повтарящи се елементи във всяка стая. Това може да бъде един и същи цвят на мебелите на тапицерията или някакви малки предмети в декора.

5 трика от интериорните дизайнериБлагодарение на тези трикове вашият дом ще изглежда винаги перфектен  

Ако използвате малък декор, в просторна стая той просто ще се загуби. Също така, твърде много подробности в малката стая също ще изглеждат не на място. Дизайнерите съветват комбинация на големи и малки елементи, за да се постигне баланс и хармония.

Основният елемент на декора е килимът. Затова трябва внимателно да подберете неговата структура, цвят и размер. Също така помислете къде го поставяте. Уверете се, че само предните крака на мебелите са разположени на килима. Ако искате да зонирате определено пространство в голямата стая, килимът също е чудесен инструмент, за да създадете визуален трик.

Придържайте се към правилото на "трите". Той се използва активно за декориране и оформяне на стаята. Визуално тази техника изглежда стилно и хармонично.

Избягайте от традиционното разположение на книгите и ги оформете във вертикални или леко наклонени купчини, редувайте хоризонтално или вертикално разположение. Това е канон за класически интериор и говори за смел и модерен стил.

Не поставяйте букети цветя в центъра на стаята, а по – скоро в ъгъла на стаята. Това е особено важно за семплите букети, с горски или полски цветя. Слагането им в средата означава, че са най – важната част от дома ви и може да отклонят вниманието от по – съществените елементи.

Списанията могат да разнообразят интериора и да добавят стил. Те също са забавление за вашите гости. Затова е вариант да декорирате масичката с няколко книги или списания. Също така тук можете да приложите самото "правило на трите", тя ще изглежда много стилно и красиво.

10 идеи за модерен дизайн на всекидневнатаС няколко прости стъпки холът ще има нов облик
Сподели: