50 най-добри малки всекидневни за 2016 г.

Всяка една стая трябва да бъда обзаведена с мисъл към хората, които ще я обит...

4767

Самостоятелна, интегрирана с кухня и трапезария. С модерно обзавеждане или в класически стил. Всекидневната е семейната стая, мястото, на което си почиваме, забавляваме, гледаме телевизия, посрещаме гости.

Когато тя е малко помещение обаче обзавеждането често се превръща в проблем. Дали да сложим един голям диван или да заложим на по – малки мебели? Тъмните стени добра идея ли са? Колко голям трябва да е килимът? Допълнителните елементи и осветлението какви трябва да са? Вероятно повечето от нас си задават постоянно тези въпроси и често съветите са много противоречиви.

Това, около което дизайнерите се обединяват е, че всяка една стая трябва да бъда обзаведена с мисъл към хората, които ще я обитават, да бъде достатъчно комфортна и удобна и да отговаря на техния стил и вкус. Понякога един тренд може да ни допада, а това не означава, че непременно трябва да заложим на него. Нещо, което е остаряло вече пък, може да ни харесва и да пасва перфектно с нашето разбиране за стил, което не бива да ни кара да се лишаваме от него.

Предлагаме ви селекция от най-добрите идеи за малки всекидневни, част от които сме представяли на страниците на Idei.bg. Вижте ги и намерете вдъхновение и за вашата стая. Може тя да се крие именно тук.

 

 

Сподели: