5 класически цветови схеми за всекидневната

Тези тествани нюанси създават пространства, отличаващи се със стил  

3742

Неутралните цветове винаги са на мода  и са предпочитани от всички, защото могат да се комбинират с всички други цветове. Ако искате да излезете извън границите, потърсете нюанси и комбинации, които ще паснат на стила и обзавеждането на вашия хол.

Ето няколко идеи:

Черно- бяло

То е винаги на мода и комбинацията му е непреходна. Ако все пак искате да разчупите малко тази схема, заложете на ярък аксесоар, който лесно може да сменяте.

Маслинено зелено и кафяво

Добавете земни нюанси като заложите на зелено и кафяво за вашата всекидневна. За да не става помещението тъмно, добавете светла мебел, метални или огледални аксесоари.

Сиво и неутрaлно

Сивото е новото неутрално. Лесно е за поддръжка, пасва на всички цветове. За да не бъде стаята скучна, комбинирайте със светли неутрлани тонове и малко черно за баланс.

Бяло

Бялото е чисто, семло, модерно. В този дом всекидневната е разположена в средата на голямо помещение, а малки цветни аксесоари фокусират вниманието върху бялата зона.

Кафяво и неутрално

Още една земна схема. Кафявото идва от дървените мебели, а меката мебел е в светли тонове. Ако искате изчистен, семпъл и топъл хол, заложете на тази цветова комбинация.

 

 

Сподели: