Най-добрите неутрални тонове за вашия дом

Най-добрите неутрални тонове за вашия дом

Когато търсят неутрална палитра за своя дом, много хора залагат само на белия цвят. Той е добър избор, защото се комбинира с всички нюанси и прави помещението да изглежда по – голямо, по – светло и просторно. Като цяло обаче белият цвят може да направи стаята да изглежда скучна и безлична. Ето защо експертите съветват да избягаме от белия цвят и да заложим на по – топли и приветливи тонове, които ще добавят финес и дълбочина в пространството.

Разбира се, ако харесвате бяло, не означава, че трябва да го пренебрегнете. Просто го комбинирайте с останалите неутрални тонове, за да го подчертаете или за да придадете характер на стаята.

От InsideOut правят преглед на някои от най-добрите неутрални цветове, които може да използвате в интериора на дома си и с които ще направите впечатление и няма да сбъркате.

Бежово

Заложете на класическите нюанси на бежово или светлокафяво. Те придават топлина, но и озаряват стаята. Тези нюанси са идеални за всеки стил в дома – от модерния, през минимализма, до ретро нотките.

Сиво – бежовоТова е много трендов цвят в момента. Комбинира се перфектно с идеално бяло.

Сребристо

Това е един много приятен цвят, който изглежда добре във всяко помещение.

Млечно сиво

Този иначе хладен нюанс се комбинира перфектно както с по – тъмно сиво, така и с най-бледите нюасни на сивата гама.

Сиво зелено

С този мек зелен цвят с наситено сиво, ще създадете успокояващо пространство. Комбинира се идеално с естествени материали като дърво.

Светло розово

Изключително популярен цвят, който е много подходящ за комбинация със сиво и бяло.

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...