3 D под за забележителна всекидневна

Лена но много ефектна техника за изключителен вид

1330

Технологиите навлизат все по – смело в домовете ни, но не само като уреди или ергономични мебели, а и в самия интериор. Като 3D ефектите, които присъстват в стените и придават на стаята изключителен вид, пренасят в друго измерение. Така банята може да се превърне в морско дъно, спалнята ви да се озове в центъра на пустинята, а холът да е част от екзотична дестинация. И всичко това, без да ви се налага да слагате очила за виртуална реалност, а  само с помощта на 3D подово покритие.

За да имате подобен ефект в дома ви, разбира се трябва да се доверите на експерти, които да изготвят проект. Реализацията отнема между 7 и 10 дни. На първо място изберете изображението, което искате да положите, след което то се трансформира в 3 D изображение с високо качество и висока резолюция. Изображението трябва да се адаптира към пода, за който го планирате, за да се отстранят евентуални проблеми.

Изображението се принтира, полага се върху пода, след което отгоре се поставя полимерно покритие.

Както виждате реализацията на подобен проект не е толкова труден, но крайният резултат е забележителен.

Ако все пак се колебаете дали да заложите на този стил в дома си, вижте няколко предложения за 3 D под за всекидневната.

 

Сподели: