Тайната на идеалния двор

Хубавото осветление е задължителен детайл  

445

Когато дните станат по-дълги и по – топли, когато започнем да прекарваме повече време навън, а не затворени в домовете си, когато мислим все по – често за събиране с приятели навън, а песента на щурците се чува навсякъде около нас (дори и в града), е време да помислим за обновяване на двора. Един много лесен, бюджетен и ефектен начин да го направите по-привлекателен, е чрез ефектното осветление. Когато имате не само достатъчно силно, но и красиво място, ще си намирате повече поводи да оставате дълго след залеза и да се наслаждавате на топлите летни нощи.

Идеи за осветлението у домаКрасиви предложения за всяка стая 

Идеите за осветление за двора се простират от прости свещници или фенери с батерии, до мощно спот осветление, което дава великолепие към елегантна градина.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията
Как да направим соларно осветление в градинатаОсветете градината със SemmelrockСтилът на осветление, който избирате, до голяма степен зависи от размера на откритото пространство и от това дали имате достъп до електричество, в което да го включите.

За по-малките дворове или уединените места, подходящи са семпли решения, като например соларни светлини или малки домашни факли. За външните жилищни площи, които са в непосредствена близост до къщата, като веранди, дворове и перголи, могат да включват по-мощни опции за осветление като електрически захранвани светлини и фенери.

Без значение какъв е размерът на откритото пространство, стратегическото добавяне на осветление може да превърне двора в уютно място на открито с минимални усилия и разходи.

Идеите по-долу ще дадат примери за прости опции, които могат да ви позволят да му се наслаждавате по-пълноценно през лятото.

 

Уникални идеи за LED осветление в банятаСветлината променя всичко
Сподели: