Обзавеждане за големия балкон

Възползвайте се от него

1596

Не всеки има щастието да разполага с голяма тераса, но ако сте сред тези, които имат такъв, възползвайте се. Това безценно пространство е истинско съкровище и бихме го нарекли дори „лукс“, от който непременно трябва да вземете максимума.

Какво представлява френският балкон?Ние вече се готвим активно за пролетта, а вие?

Разбира се, наличието на голяма тераса не винаги означава, че може да сложите тук каквото пожелаете. Защото именно правилното разпределение на площта е ключът към перфектната визия.

9 идеи за градина на балкона Предлагаме ви решение с няколко градински проекта, които са подходящи за много малка градина или балкон  

Гледайте на вашия балкон като на стая под звездите, която може да оформите по ваш стил и вкус. На първо място помислете за подовото покритие. Може да заложите на гранитогрес, който е лесен за поддръжка и устойчив на студено и топло. Ако искате по – топло и луксозно излъчване, инвестирайте в качествен декинг. С правилната поддръжка той ще ви служи дълго и ще става все по – красив с времето.

Разбира се, килимите за навън са решение и тук, особено, ако искате да създадете определени зони.

Идва ред и на мебелите – люлка – пейка, шезлонги, малък диван с няколко пуфа наоколо. Може да си позволите всичко, просто решете за какво ще използвате голямата тераса – за почивка, за партита или като място, на което да посрещате гости.

Не пропускайте и зелените растения. Те ще придадат изключителна свежест и ще направят терасата по – красива и уютна.

Помислете за слънцезащитата. Тук може да сложите шатра или голям чадър, а защо не и красива тента.

Всичко е въпрос на вкус, възможности и вашата фантазия. 

Насладете се на галерията с красиви големи тераси:

 

26 идеи за декорация на балконаПревърнете терасата в любимо място за летните вечери
Сподели: