Мебели за градината, които може да направите и сами

Бюджетно решение за градината

1268

Скоро ще започнем да мислим за градината и нейното оформление, ще планираме как да я подредим, какви цветя да посадим…И не на последно място, трябва да решим, какви мебели ще сложим.

16 идеи за озеленяване на двора Ще ви покажем как да превърнете малкия двор в нещо голямо и забележително с тези лесни идеи за озеленяване. За целта просто трябва да използвате правилните растения, цветя и растителност. А ако иск...

Факт е, че градинските мебели съвсем не са евтини и няма как да ги сменяме всяка година. За сметка  на това обаче може лесно да освежим старите такива или да си направим само маса, столове, барплот.

От Best Homes and Gardens ни дават съвети за направи си сам мебели за градината, които може да реализирате бързо и без да имате особени умения.

20 идеи за малкия двор Малката градина не означава, че не може да използвате пространството и да го превърнете във вълшебно кътче, особено през топлите вечери, които предстоят. Избрахме за вас някои предложения как да на...

Старото метално бюро, боядисано в ярък цвят става на удобна маса за хранене. Два стола са пънове с монтирани на тях колелца.

Създайте цветни фокусни точки. С помощта на осветителни тела от хартия ще създадете настроение и красота в зоната за почивка.

Обикновената палета, оцветена в ярко синьо се превръща в масичка за кафе. Жълтото канапе добавя колорит и слънчево настроение.

С две бетонни кубчета и оранжеви дъски може да си направите пейка. Ярко зелената решетка за цветя добавя акцент.

Малката беседка ще засияе с нова светлина, ако заложите на цветен текстил. Почерпете вдъхновение от този двор.

Ако имате талант, може да изплетете хамак за сядане.

Пън и здрав стъклен плот, и ще си имате маса.

Ефектна масичка ще постигнете и с гуми.

Идеи за обзавеждане на терасата, балкона или малкия дворВдъхновяващи предложения за предстоящите топли дни и вечери
Сподели: