Да внесем уют на балкона

За по – приятни дни и вечери  

423

Обичаме онези дни, в които може да изкараме цял ден на открито и да се наслаждаваме на хубавото време. Или вечер да се отпуснем с любим коктейл, наметнати с леко одеяло и любувайки се на светлините на града. Досетихте ли се за какво говорим? Да, за онези малки моменти, които успяваме да откраднем и да се насладим на уюта и красотата на балкона или терасата.

20 атрактивни идеи за градината, вдъхновени от приказкитеДизайнът на градината може да бъде приказно красив и вдъхновяващ

Топлите дни наближават, което означава, че започваме да планираме нашето малко кътче за бягство на открито.

Ето няколко идеи, които ни дават от SoLieblich.

16 идеи за озеленяване на двора Ще ви покажем как да превърнете малкия двор в нещо голямо и забележително с тези лесни идеи за озеленяване. За целта просто трябва да използвате правилните растения, цветя и растителност. А ако иск...

В бяло и черно

Погледнете на балкона като на стая, която трябва да обзаведете и създайте пространство в определени цветове. Бяло и черно е класика, приложима дори в обзавеждането за терасата.

Светлини

Няма да повярвате как смесването на различни светлинни източници променя обикновения балкон. Фенери, свещи, висящи лампи, дори светещи гирлянди – бъдете креативни и не спирайте да експериментирате.

В бохо стил

Балконът е мястото, на което да се отпуснете, а бохо стилът предразполага напълно към това. Големи шарени възглавници и палети, различни шарки в текстила и цветни мебели са само част от нещата, които може да въведете.

Минимализъм

Нищо излишно. Семпло, светло и красиво. Ако искате максимално изчистен и елегантен балкон, заложете на минималистичния стил. Трябва ви само красива гледка.

А ето и още вдъхновяващи за вашия балкон в нашата галерия

 

 

Как да превърнем терасата в оазисГрадината може да бъде и на покрива
Сподели: