Майстори в рязането и поддръжката на двора

За това са ви нужни уредите от иновативната акумулаторна система AS на STIHL

3185

Задвижваната с акумулаторна батерия резачка за клони STIHL GTA 26 се грижи за прецизни разрези в градината и при занаятчийски дейности. A с многостранната акумулаторна ножица за храсти STIHL HSA 26 храстите и тревата в двора са винаги в перфектна форма.

Собствениците на имоти и градински площи се нуждаят от практични, мобилни режещи инструменти, по възможност с многостранно приложение.

Новата акумулаторна резачка за клони GTA 26 на STIHL предлага в допълнение и чисто рязане с висока производителност.

Иновативният уред е квалифициран освен в мощното подрязване на клони на дръвчета и храсти и в прецизните занаятчийски дейности с дървесина от изграждане на огради до строеж на къщи в короните на дървета.

 

Боравенето с него е много лесно и удобно. Шината с дължина 10 см дава възможност за отрязване на клони и бичен дървен материал и с по-голям диаметър. За това се грижи и висококачествената режеща верига STIHL, чиято смяна се извършва без помощта на инструмент благодарение на крилчатата гайка на капака на водещото колело.

 

С гумирани ръкохватки, перфектен баланс и индикатор за нивото на зареждане за комфортна работа уредът се предлага или без батерия и зарядно или в комплект с батерия, зарядно и практичен калъф.

 

Той е част от новата иновативна продуктова акумулаторна система AS на STIHL за поддръжка на частни имоти и градински площи. Освен резачката за клони в нея е включена и новата ножица за храсти HSA 26, която привежда в перфектна форма храстите и участъците по края на тревните площи.

 

За целта е окомплектована с два висококачествени ножа на STIHL, които могат да се сменят бързо и без помощта на инструмент: при оформяне на топиарии и подрязване на декоративни храсти ножът за храсти реже двустранно и много ефективно благодарение на капковидната форма на зъбите. Широкият 12 см нож за трева се грижи за прецизни резултати при рязане на тревата по краищата на тревни площи.

 

Ергономичната ръкохватка за управление и идеално балансираният център на тежестта на HSA 26 дават възможност за комфортно и сигурно водене на уреда при рязане както на храстите и живия плет, така и на тревата. За сигурно транспортиране заедно с принадлежностите в окомплектовката на HSA 26 са включени и направените по мярка предпазители за ножовете и практичен калъф.

Подобно на резачката за клони STIHL GTA 26 и ножицата HSA 26 се предлага или без батерия и зарядно или в комплект с батерия и зарядно. И двата уреда на системата черпят своята сила от една и съща сменяема литиево-йонна акумулаторна батерия (10,8 V), за чието зареждане може да се използва и само едно зарядно. Очаквайте за в бъдеще тази система да се разшири и с други уреди.

 

Сподели: