Лятно градинско парти: идеи за декорация

Лятно градинско парти: идеи за декорация

Сега е времето за партита на открито и събирания в градината. Ето няколко лесни идеи за декорация, с които лесно и лесно ще създадете празнично настроение във вашата градина.

1. Одеяла, възглавници, постелки

Одеяла, възглавници, постелки за пикник, чадъри, шезлонги - всичко това е основното, което трябва да имате за всяко забавление на открито, независимо дали е парти с приятели или просто почивка в градината.

И не забравяйте чиниите. Порцеланът от светли нюанси с флорални, морски мотиви, стъкло (прозрачно и цветно), керамика е много подходящ за сервиране на лятна маса. Също можете да използвате купи с традиционни ориенталски орнаменти и леки купи от цветна прозрачна пластмаса.

2. Електрически крушки по дърветата

Можете да украсите градината с обикновени електрически крушки, комбинирани с плетен декор в бохо стил, като ги окачите на клоните на дърветата. Можете да допълвате осветителния декор с компактни преносими лампи, захранвани от батерии , като ги поставите на маси и на земята: с този дизайн можете да организирате нощни партита до сутринта.

 

3. Домашно направени венци

Домашно направените венци от билки, диви цветя и клонки могат да бъдат окачени не само на вратата на къщата, но и на клоните на дърветата в градината. Красиво и елегантно!

 

4. Висящи свещници

Декорирането на градината със свещи е добра идея, която ще ви бъде полезна не само за празниците, но и за спокойните летни вечери. За такъв декор са подходящи както купени свещници, така и направени от обикновени стъклени буркани.

5. Лесен сенник

Лекият балдахин е подходящ не само за вашата спалня, но и за градината. Можете да го направите от парче лека полупрозрачна тъкан, просто като го окачите на клоните на дърво. Вместо плат можете да използвате балдахин за детско креватче, шалте или парео с пъстър етнически модел.

6. Декоративни помпони

Когато времето позволява, можете да закачите декоративни помпони в градината. Децата ги харесват особено, неизменно ги радват, така че този декор е подходящ за детски рождени дни и празници.

7. Китайски фенери

Китайските фенери от оризова хартия със или без вградени LED крушки са решение за декориране на градината. Те изглеждат особено красиви, ако ги окачите в групи и ги украсите с цветни панделки: балоните ще се веят красиво на вятъра, създавайки празнично настроение.

 

8. Люлки и хамаци

"Украсете" градинската люлка с ярък декор и меки възглавници. Нека всяко ваше парти се превърне във феерия на цветове и настроение.

9. Флорален декор

И разбира се, не забравяйте за цветята, които са в изобилие в градината през лятото. Свежите цветя ще изглеждат страхотно на празничната маса. И освен това можете да окачите вази от бутилки на клоните на дърветата или да изградите цветни завеси с помощта на рязани цветя. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...