Как иновациите променят поддръжката на двора

Моторните триони на STIHL ни осигуряват и топла зима  

4222

Да имат градина е мечта за много хора – свежа зелена трева, цветя, плодни дръвчета и красиви цъфтящи храсти. Градината е място за почивка, наслада за душата и очите. Но за да се радвате на подобно райско кътче на открито, се изисква и редовна поддръжка – косене, плевене, поливане. И ако ви звучи трудоемко и досадно, помислете отново. Защото всичко това може да бъде лесно, леко и дори забавно, когато разполагате с правилните инструменти и техника.

Когато практичността, лекотата и иновациите се срещнат, резултатът е един - моторните триони STIHL - високо качество, лесни за работа и изключително ефективни.

И тъй като сме в разгара на есента и вече планираме и отоплението в домовете си, трионите на STIHL са ни верен помощник. Ако сте сред хората, които се топлят на дърва, знаете колко трудоемко и досадно може да бъде рязането им. Но уредите на германската компания са лесни за обслужване и управление, и отговарят на високите изисквания на потребителите по отношение на мощност и комфорт при работа, а и допринасят за опазване на околната среда. 

Моторните триони на STIHL съчетават иновативна техника с висока мощност, оптимална ергономичност и ниско тегло. Те са перфектни както за рязане на дърва за огрев и за поддръжка на дома и двора, така и за използване в селското стопанство и градинарството, или в горското стопанство и при дърводобив, дори и за поддръжка короните на дървета. А в зависимост от специфичните нужди и двигателя, с който са оборудвани, може да избирате между бензинови, електрически или акумулаторни верижни триони.

 

Акумулаторните триони на STIHL са много лесни за обслужване и управление и тъй като работят тихо и без вредни емисии, са идеалните помощници при рязане на дърва за огрев, поддръжка на дома, двора и градината, както и при използване в затворени помещения. 

И не на последно по значение място - акумулаторните верижни триони от акумулаторната система COMPACT на STIHL са оптималното решение за собствениците на къщи с дворове и градини, чието решение за покупка се влияе от цената.

 

Електрическите верижни триони на STIHL са много подходящи за работа в райони с наложени ограничения на шума или затворени помещения. С тих режим на работа и без отделяне на вредни емисии те са решението за рязане на дърва за огрев, както и за вътрешни довършителни строителни и монтажни работи.
Благодарение на допълнителните елементи в оборудването, като устройството за бързо опъване на веригата, спирачката на веригата QuickStop Super или защитата срещу претоварване работата с тях, и управлението и обслужването им са изключително комфортни. Така ще се радвате на отлични резултати, постигнати без много шум и вредни емисии.

  

Да се построи беседка, да се прочистят дърветата и храстите, да се подготвят дървата за огрев – собствениците на къщи с дворове и градини трябва да могат да правят всичко това. Но когато разполагат с надеждни помощници като леките моторни триони STIHL, ще се справят с лекота с всяка задача у дома и на двора, а работата ще бъде удоволствие. С висока мощност и комфорт при управление и обслужване тези модели са подходящи за разнообразните задачи в двора и градината.

За справянето с други задачи, като рязане на дърва за огрев, добив на тънка дървесина, поддръжка на овощни дървета или надлъжно рязане на дъски и дървен материал за строителството, имате нужда от здрави уреди. Селските стопани, ландшафтните специалисти или работещите на строителните обекти, знаят, че в тези случаи е важен подходящият уред. Затова специално за употреба в селското стопанство и градинарството STIHL предлага мощни и изключително стабилни моторни триони, без компромис с качеството. Благодарение на практичните елементи в оборудването и надеждната си техника, тяхната употреба е изключително лесна и ефективна, а крайните резултати - без компромис.

За повече информация посетете най-близкия дилър на STIHL или интернет страницата на компанията.

Сподели: