Как да си направим огнище в двора

Готови ли сте за лятото

6672

Дали има нещо по – хубаво от това да седите около барбекюто, да хапвате печено и да слушате шума на гората? Е, в града няма как да чувате шума на гората, но може да пренесете барбекюто поне. Ако имате голяма тераса, градина на покрива или живеете в къща и разполагате с двор, имаме за вас няколко идеи за направи си сам барбекю, с които топлите вечери определен ще бъдат доста по – приятни.

1) Ако разполагате с местенце, което не ползвате в градината….направете го на барбекю. Подредете камъни, с които да отделите мястото и се съберете с приятели за една хубава вечеря.

2) С няколко тухли може да сътворите страхотно барбекю. Направата му е съвсем лесна и няма да ви струва почти нищо.

 

 Вижте как да го направите:

Източник: www.tuffguardhose.com

3) Ако не се страхувате да си изцапате ръцете, може да направите барбекю от бетон. В случая ще ви трябва и доза талант, за да отлеете голяма полусфера. Напълнете я с камъни и ще имате страхотно външно барбекю.

 

Ето как да го направите:

Източник: www.manmadediy.com

4) Друга идея за барбекю от е ламаринен квадрат. За целта ще ви трябва голям лист ламарина, който да нарежете на четири равни парчета и които да заварите едно в друго. Подредете гу върху каменна настилка, където смятате да разположите барбекюто. Нивелирайте и….сте готови да посрещате гости.

 

Ето как да го направите:Източник: www.the-brick-house.com

5) В случай, че не обичате да изхвърляте нищо, вижте как от стар барабан на пералня може да направите барбекю. 

Източник: http://houseandfig.com

 

Сподели: