Как да постигнем нова визия на гаража и къщата

Hörmann предлага висококачествени врати за гаража и дома на промоционалн...

1859

Търсите ли повод да обновите вратите на дома? При това на достъпна цена, високо качество и изключително ниво на сигурност. Водещият европейски производител на врати за дома и индустрията- немската фирма Hörmann пусна на пазара външни и гаражни врати на промоционални цени. Те се комбинират чудесно помежду си, благодарение на сходната си и модерна визия, а наред с това разполагат с най-съвременните механизми при експлоатация и защита.

 

Предложението за „гаражна врата на годината“ при Hörmann  е RenoMatic 2016-автоматична гаражна секционна врата със задвижване ProMatic и безплатно второ дистанционно управление на обща цена от 1 595 лв с ДДС.

Защо да изберете RenoMatic 2016 пред старата си гаражна врата тип „ летящо крило“?

Основното предимство на секционните врати е, че се отварят вертикално и са разположени под тавана. Благодарение на това Вие паркирате колата си в гаража по-удобно и разполагате с повече място в и пред гаража.

Поради липсата на повдигащи рамена светлият отвор се разширява с до 14 см, а това прави паркирането на съвременните автомобили значително по-приятно.

Трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения херметизират секционните гаражни врати от всички страни. Монтирани от четири страни на вратата, уплътненията надеждно спират вятъра и дъжда. Обемният профилиран шлаух изравнява и малките неравности на пода. Двустенните панели осигуряват стабилно и плавно движение на вратата в съчетание с добра топлоизолация. Патентованата релсова задвижваща техника и надеждната интегрирана защита, която стопира вратата при наличие на препятствия, гарантират допълнителен комфорт и още по-голяма сигурност.

В цената от 1 595 лв.  с ДДС е включено задвижване ProMatic и две дизайнерски дистанционни с изключително сигурната радио система  BiSecur, която Ви дава спокойствие, че никой не може да копира Вашия радиосигнал.

RenoMatic 2016 се предлага и 7 промоционални размера и шест атрактивни цвята, също и в размери за двойни гаражи.

Идеално пасваща към тази гаражна врата, е

вратата за къща RenoDoor 2016

от същата акция на цена от  2 095 лв с ДДС. Към вратата допълнително може да бъдат поръчани остъклени странични части.RenoDoor 2016 се предлага в същите шест цвята като гаражната врата RenoMatic 2016.

RenoDoor е с конструкция като при външните врати ThermoPro. Здравината й се дължи на изцяло запълненото с твърд полиуретанов пенопласт платно от стомана с дебелина 46 мм. В съчетание с алуминиевата каса с прекъснат термомост, вратите предлагат отлична топлоизолация с U-стойност до 1,2 W/m².

Двойните уплътнения от четирите страни и допълнителното четково уплътнение от долната страна на вратата се грижат за защитата от вятър и неблагоприятни атмосферни влияния.За предотвратяването на топлинни загуби, вратата е оборудвана и с висок 20 мм термично разделен праг. Така пестите енергия и пари!

За вашата безопасност в дома външната врата RenoDoor е стандартно оборудвана със секретна брава с 5-точкова блокировка.При затваряне на вратата 2 конични резета тип кука и 2 допълнителни осигурителни болта, както и езичето на бравата притискат плътно вратата към касата и надеждно я фиксират. От страна с пантите други 3 осигурителни болта правят повдигането на врата с лост практически невъзможно.

RenoDoor впечатлява и с модерна визия. Гладката повърхност на платното без видима рамка на крилото удовлетворява и най-големите изисквания. В една равнина с платното е разположено непрекъснато  остъкление с тройно изолиращо стъкло,подложено на песъкоструйна обработка с прозрачни напречни ивици и прозрачно многослойно защитно стъкло. Рамката от благородна стомана подчертава цялостната визия на остъклението.

Стандартна, красиво оформена външна дръжка хармонира с алуминиевите мотиви на вратата. С елегантните, триизмерно регулиращи се панти в същия цвят, вратата може да се регулира оптимално и да се отваря и затваря комфортно.

А вие убедихте ли се кои са най-добрите решения за вашите врати?

 

 

Сподели: