Фотореалистичен дизайн превръща гаражната врата в изкуство

Нова технология на Hörmann дава уникално излъчване на гаражните врати

3957

Освен за безопасността, комфорта и топлоизолацията на дома, качествените врати играят съществена роля и за неговата визия. И когато говорим за врати, не става въпрос само за интериорните и входните, но и за дизайна на гаражната.

Индивидуалността е коз, а модерната визия на дърво, бетон или ръжда в гаражните врати се радва на увеличаващо се търсене.

На изложението BAU Hörmann представи нова технология на печат за гаражни секционни врати, с помощта на която дървесни декори и модерни дизайни, като например бетон или ръждива стомана, могат да се изобразят с фотореалистично качество.

Така, благодарение на повърхността Duragrain, имате изцяло нови възможности за оформление на гаражните врати.

Гаражните секционни врати Hörmann с модерната обшивка на L-линии се предлагат в 24 декора Duragrain с фотореалистично качество. Сред тях са например „ръждива стомана“, „бетон“ и различни видове дървесина като „white oak“, „бамбук“ или „тиково дърво“.Новата повърхност за гаражни врати Duragrain на Hörmann с 24 декора предлага огромно разнообразие в оформлението.

Тези мотиви се изобразяват върху гаражните врати Hörmann детайлно, с неизбеляващи цветове. Те са много реалистично изглеждащи, а за постигане на трайно красива визия, вратата се запечатва с устойчив защитен лак .

Също така повърхността Duragrain е устойчива на UV лъчи и драскотини, така че дизайнът няма да се увреди, нито от избеляване поради често излагане на слънчевите лъчи, нито от появата на дребни драскотини.

Снимки: Hörmann

Сподели: