Да декорираме двора за есента

В подготовка за по - хладния сезон 

302

Есента е време, в което трябва да започнем да зазимяваме градината, да се погрижим за дърветата, храстите, да съберем листата и да направим компост. Сега е моментът, в който да почистим мебелите и да ги лакираме, да ги зазимим.

Това обаче не означава, че трябва да се приберем в къщата и да не се радваме на цветовете на сезона. Напротив. Сега е времето, в което може да украсим двора, да му придадем празничен вид и да се наслаждаваме на аромата на печена тиква, на пушекът, да наблюдаваме листопада и да се възхищаваме на природата.

Много хора смятат, че ако заложат само на винтидж елементи ще добавят есенен мотив в двора. Подобно на всяко нещо обаче и тук трябва да внимавате за баланса и да се опитате да не претрупвате.

Ефективното декориране за есента е свързано с избора на подходяща комбинация от цветови палитри и схеми. Това означава съчетаване на кафяво, оранжево, жълто, червено и зелено по начин, който е приятен за окото.

Когато решавате декора на верандата, е важно да вземете предвид цялостния стил на вашия дом. Неправилните елементи могат да имат обратния ефект и да отблъснат погледите.

Но примерите говорят най – добре. Вижте няколко идеи за декора на двора и се подгответе за есента.

Сподели: