8 хитри решения за малкия двор

За да има място за всичко

1955

Ако не сте сред щастливците, които имат голяма градина, не означава, че не може да създадете стилно и комфортно местенце навън. Всичко, което ви трябва са свежи идеи и въображения, за да един малък, цветен и много свеж двор, макар и само на няколко  квадратни метра.

Вижте няколко предложения от Goodhousekeeping.

Стая навън – трябват ви само малка маса и столове, саксия цветя и няколко цветни възглавници

Рециклирайте – помислете преди да изхвърлите стария скрин. Защото с малко боя той може да се превърне в страхотно място за цветята.

Място за съхранение – ако разполагате с ограничено пространство, сложете стар дървен шкаф или дори гардероб и съхранявайте в него инструментите за градината.

На сухо – ако държите обувките и ботушите навън, ето идея за малък навес, под който да ги съхранявате.

Шкаф за всичко – инвестирайте в мултифункционален шкаф, в който да съхранявате всичко за градината – от болчета и гайки, през инструментите до саксиите и семената.

Всичко на място – използвайте вратите на къщичката за инструменти и сложете пегборд, на който да съхранявате различни инструменти и принадлежности.

Нова роля – старите кутии от боя са идеални да съхранявате в тях четки или малки градински инструменти.

Подредете – ако имате стар бюфет, който само ви пречи, изнесете го навън и го превърнете в място за цветята – за семена, пръст, саксии….

Сподели: