5 начина да аранжирате красиво цветята в градината

За едно незабравимо и красиво лято 

1611

Ако имате градина, най-вероятно се радвате на цветни лехи. Но единственият начин да ги оформите не е само на земята, но и по различни необичайни начини. Защото свежите цветя като цяло са най-добрият декор, който не се нуждае от допълнения.

Градина на покриваГрадината на покрива е задължителна екстра за луксозните домове

Цветни лехи

Няколко евтини идеи за градинатаВижте няколко супер креативни идеи, които могат да ви вдъхновят да използвате елементи, които не са ви нужни, в своята градина

Дори и само да посадите цветята на земята, е просто и красиво. Но тук можете да покажете своята индивидуалност, да накарате растенията да взаимодействат помежду си и да се отварят. За да направите това, трябва да подредите цветно легло в кръгла или квадратна форма, а цветята в него да бъдат с различна височина. Или, напротив, можете да изберете цветна леха с нестандартна форма, да оформите инсталация с цветя и други градински материали. Например цветята могат да растат между плочки, камъни, скулптури и всичко това ще бъде част от една композиция.

Саксии

Цветя в саксии може да ви звучи стандартно и скучно, но те изглеждат страхотно. Подредете няколко саксии с цветя с различни размери и имате оригинална украса за градината. Можете да създадете и цяла цветна стена, тя ще бъде особено красива, особено когато става въпрос за катерещи се растения. Просто прикрепете няколко саксии към празна стена, и градината ще се промени.

Кутии

 

Дървените кутии с всякакви форми и размери са божествени за градината, в която искате да поддържате усещане за лека небрежност. В тях  може да посадите маргаритки, нарциси, цветя, които не изискват луксозно цветно легло и специални грижи. Просто се уверете, че този селски вид в градината съответства на външния вид на самата къща. Дървените кутии ще изглеждат страхотно на фона на ултра модерна фасада.

Домакински вещи

Не бързайте да изхвърляте стара количка, някоя ръждясала лопата или колело. Всички тези неща имат свой уникален чар и ще внесат различно усещане в градината.

Мебели

Мебелите, които да използвате като саксия за цветя са необичайна идея, която е чудесна за много големи градини. Какво ще кажете за открит скрин, покрит с рози.

Перфектната къща за градинатаПредставете си какво е да се събуждате с тази гледка!
Сподели: