4 съвета, с които ще запазите вашите външни мебели

Прости стъпки, с които ще си помогнете 

178

От летни дъждове до изгаряща топлина и палещо слънце, дори и най - качествените мебели за открито са изложени на постоянните температурни промени. Освен това, ако живеете в район, където зимата градусите са екстремно ниски, това е допълнително предизвикателство.

Направете градина от старите мебелиПо-креативните хора рядко изхвърлят старите вещи

Но само ако следвате няколко прости съвета, лесно ще успеете да запазите вашите мебели и да им се радвате дълго време. И най - важното, инвестирайте в качествени и усточйиви материали. Това ще ви се отплаи. 

Изберете водоустойчиви мебели

Девет умни, мултифункционални мебелиМултифункционалните мебели са идеален вариант за малки жилища

Важен фактор в избора на мебели трябва да бъде изборът на материали, за които е доказано, че издържат на дъжд и влажност. Такива са мебелите от акация, например. 

Инвестирайте в покрития

Силно препоръчително е да използвате водоустойчиво покривало. Така, когато вали или ако планирате да ги оставите да са навън за дълъг период от време, ще си гарантирате, че няма да се поразят.

 

Почиствайте ги

Независимо от какъв тип мебели на открито в крайна сметка купувате, поддръжката им е тайната да им помогнете да изглеждат страхотно години наред. Забърсвайте ги с влажна кърпа, перете възглавниците и минавайте с мека четка.

 

Устойчиви тъкани

Ако мебелите ви да с възглавници, съобразете се да бъдат с плат, койо е устойчив на слънце и няма да загуби хубавия си външен вид само след един сезон. Уверете се, че те са предназначени за употреба на открито и съдържат пълнители, устойчиви на мухъл и плесен.

 

Изборът на подходящите материали и калъфи може да поддържа мебелите на вътрешния двор да изглеждат девствени от години.

От Кейти Холдефер 
01 юли 2020г
 
Външна мебелна маса и столове на вътрешен двор
ГЕТИ ИЗОБРАЖЕНИЯ

От летни дъждове до нагряваща топлина и палещо слънце, добрите мебели на открито трябва да се бият с елементите. Плюс това, ако планирате да оставяте вашите мебели на открито през цялата година (и да живеете в район със зимно време), също ще трябва да издържа на температури под лед и лед. За да дадете на вашите мебели на открито най-доброто изживяване при оцеляване, започнете с избора на материали, които могат да се справят със суровите колебания на времето и температурата. След това инвестирайте в капаци и единици за съхранение, за да защитите възглавници и възглавници.

За да научим как да помогнем на нашите мебели на открито да издържат много години, се обърнахме към професионалистите на мебелите в Article за най-добрите им съвети. Тук Никол Хънт, мениджърът за разработка на продукти в Article, споделя своите най-добри съвети за избор на вътрешен двор, който ще издържи теста на времето.

Артикул на открито мебели с маса и стол и растения
статия
Изберете водоустойчиви материали

„Седалището на артикулите е със седалище във Ванкувър, Канада, така че определено сме запознати с дъждовното време и го имайте предвид при проектирането на нашите продукти на открито“, казва Хънт. Важен фактор е избирането на материали, за които е доказано, че издържат на дъжд и влажност. "Те включват устойчив на атмосферни влияния поцинкована стомана и бетонен композит, водоустойчив синтетичен ракит и тик, който е естествено устойчив на атмосферни влияния и устойчив на гъбички", обяснява Хънт. "Когато бъдат изложени на елементите, дървесината като тик с течение на времето ще се развие сребристо сива патина."

"Дървесината от акация е друг чудесен материал за употреба на открито, но изисква малко повече поддръжка от своите колеги на метална основа. Въпреки че е естествено устойчив на атмосферни влияния, акацията все още може да бъде чувствителна към влага и влага." За да поддържа мебелите от акациево дърво да изглеждат чисто нови, Хънт препоръчва да го покриете, за да не се отделя излишната влага. Същото важи и за останалите парчета мебели на открито. 

 
Инвестирайте в покрития

„Въпреки че нашите продукти могат да бъдат оставени на открито, винаги препоръчваме да използвате водоустойчив или водоустойчив капак, когато вали или ако планирате да ги оставите да седят навън за дълъг период от време“, казва Хънт. Ако наистина искате мебелите ви на открито да издържат вечно, калъфите са задължителни. 

Статията продава корици за много от най-популярните им секции и столове на открито. Има и няколко компании, като Covers и All , които ще създадат персонализирани корици за вашите парчета на открито. 

Поддържайте колебанията на температурата в ума

„Парчета с поцинкована стоманена рамка или алуминий ще издържат на температурните колебания“, казва Хънт. "Друг чудесен вариант са синтетичните ратан и парчета, направени от полипропилен. Те са проектирани да издържат на температурни колебания и могат лесно да бъдат включени във всяко външно пространство." Без значение дали предпочитате модерния вид на поцинкована стомана или бохо естетиката на синтетичен ратан, тези парчета ще преживеят драстични температурни промени. 

 
Почиствайте често външните си мебели

Независимо от какъв тип мебели на открито в крайна сметка купувате, почистването му редовно е тайната да му помогнете да изглежда страхотно от години. "Избършете мебелната рамка с влажна кърпа, за да премахнете замърсяванията и отломките и периодично измивайте възглавничките с нежен препарат и мека четка за четина", препоръчва Hunt. 

И тези, които имат басейн, обърнете внимание: "Ако външните ви мебели са в близост до басейн или гореща вана, аз също бих препоръчал да го вкачите веднъж седмично или две, за да премахнете хлора, който идва от пречистената вода в басейна." 

Пазете възглавници и възглавници в Прищина

Когато пазарувате възглавници на открито, изберете тъкани като издръжливи Sunbrella, които са предназначени за употреба на открито и ще устоят на избледняване. Уверете се, че всички възглавници, които използвате на открито, са предназначени за употреба на открито - съдържат пълнители, устойчиви на мухъл и плесен.

След като закупите най-устойчивите на атмосферни възглавници наоколо, поддръжката е от ключово значение. „Външните възглавници могат лесно да се почистят, като ги избършете с мокра кърпа. За тези, които обичат да се насладят на чаша вино на вътрешния двор или имат енергични деца, които обичат да играят на открито, на място почистете всякакви разливи или петна със смес от вода. и нежен почистващ препарат. Нанесете нежно с мека четка за четина и изплакнете щедро с чиста вода, преди да оставите да изсъхне на въздух ", казва Хънт. 

Ако е възможно, носете външни възглавници вътре, когато вали, или инвестирайте в устойчиво на атмосферни влияния помещение за съхранение. 

15 идеи за красиви вградени мебелиТе не само изглеждат добре, но и са страхотни за съхранение на различни вещи
Сподели: