4 начина да превърнем балкона в специално място

4 начина да превърнем балкона в специално място

Какво виждате като погледнете сега към вашия балкон?

За много от нас балконът е мястото, на което държим колелото, ползваме за съхранение на багаж, за съхнене на прането или прсото трупаме всичко ненужно от къщи. Защо да не преобърнем обаче представата за ненужно помещение и не погледнем с други очи. 

Ето няколко идеи как да стане това.

Превърнете балкона във ваша стая. Дали това ще бъде място за почивка, ваше светилище или стая, в която да разгърнете артисичните си заложби – изборът е ваш. Отворете въобръжението си и създайте инвтриора на мечтите си.

Импровизирано място за гости

За целта ви трябва малък диван или кушетка и малка сгъваема масичка. За повече уют и комфорт може да залепите тапети на стените, да декорирате с малък килим, да закачите рафтове и да аранжирате по ваш вкус.

Почувствайте се като навън

Ако нямате двор, ето идея как да го пренесете у дома на балкона. Създайте ваша мини градина, поставете малки и компактни маса и столове, аранжирайте с любимите цветя.

Ако имате закрит балкон може да го превърнете в своеобразен кът за почивак. Постелете дебело одеало или килим, нахвърляйте възглавници и така ще имате вашето място за релакс, четене или няколко часа с любим филм. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...