15 шик идеи за пода на балкона

Защото всеки детайл е от значение

11830

Когато подготвяме балкона за лятото мислим за мебелите, които ще сложим, за цветята, за чадъра или тентата, които да ни предпазят от слънцето, търсим ефектно осветление и обръщаме внимание на аксесоарите. А помислихте ли за пода? Защото той ще допълни цялостната визия на терасата и ще даде завършен вид.

С камък, дърво или бетон терасата лесно ще се превърне в също толкова модерно и приветливо място, колкото и вътре.

Дървените подови настилки са много популярни както за вътрешни, така и за външни помещения. Дървото придава много топлина и чар, затова ако изберете този материал няма да сбъркате. Разбира се, консултирайте се преди да го купите дали ще издържи на външните условия и не забравяйте да го поддържате.

Ако дворът ви липсва и видът на свежата трева не може да замени нищо, изберете настилка от изкуствена трева. Така ще се насладите пълноценно на природата, макар и само на няколко квадратни метра.

Ако сложите плочки ще постигнете стилен и елегантен вид на балкона. Освен това те са лесни за поддръжка и държат хлад през лятото.

Вариант е да комбинирате различни материали - камък и дърво е класика, а ако търсите интересен ефект, съчетайте трева, камък и дърво.

Вижте няколко идеи за подова настилка на терасата.

Кой е вашият избор?

Сподели: