15 хитри начина да направите малкия балкон по – чаровен и функционален

С няколко лесни стъпки може да превърнете и  малкия балкон в уютно и кра...

21639

Определяно няма по – хубаво място от градината, на което да се наслаждавате на сутрешното кафе, свежия въздух и слънцето. Когато говорим за градина, най-вероятно първата асоциация е с комфортни пейки, хамак, цветя и зелена трева. За съжаление не всеки може да си позволи подобна идилия, но това не означава, че трябва да се лишавате от приятните мигове навън.

С няколко лесни стъпки може да превърнете и  малкия балкон в уютно и красив място, оазис за почивка и приятни вечерни часове.

Вижте няколко идеи:

Декорирайте с камъчета

Съчетайте камъчета и дървен под, за да придадете спа усещане. Вариант е и да декорирате саксиите.

Цветя

Зелените растения и цветята са най-добрата декорации за малък балкон. Окачете кошници, за да създадете вертикална градина, помислете за саксии на парапета, комбинирайте различни по размер и цвят саксии.

Подберете функционални мебелиАко имате малък балкон, това не означава, че не можете да включите комфортни и удобни мебели. Има такива с интересен дизайн, които перфектно пасват и на най-малкото  пространство. Сгъваемите маси и столове са много функционални и полезни и могат да създадат красив външен кът за сядане и да се любувате на гледката.

Сподели: